perjantai 3. toukokuuta 2013

макароны и свежих помидоров, yrittäkää ymmärtää

Sillä lähetään. Naapurimaan kansalaiset ovat olleet ahkeria lukijoitani ja heidät palkitaan otsikolla!
Palkinto se on pienempikin, tosin en ole ihan varma meneekö se oikein mutta sinnepäin. Olenhan sentään kuusi opintopistettä suorittanut venäjän opintojakin. Kaiken muun ohella.

Junissa ei saa enää polttaa tupakkia. Onneksi tuli hankittua auto, siinä ei ole vielä kunnon tuhkista mutta seuraavan Biltema reisun jälkeen on. Nyt ei polteta penkkejä niinkuin Kaakattimesta. Onneks sen vastaanottaja ei huomannu niitä jälkiä.
Junalla matkaaminen on nykyisin muutenkin niin pöllöä puuhaa kun liput maksaa ihan tolkuttomasti. Koko porukalla jos möksälle lähetään niin satanen on pokillaan yhteen suuntaan heti kättelyssä. Pösöllä mennään viidelläkympillä PERILLE. Junallahan päästäs tietysti vaan kaupunkiin siitä sit Tätskyn fiudella tai taksilla möksälle. Hui, taksilla, riistohinnoin. Bussillahan Vilkulle pääsee kerran viikossa samoin kuin takaisin. Paitsi koulupäivinä aamulla koulubussilla ja iltapäivällä takaisin. Jää mukavasti aikaa istua Lampussa kaljottelemassa Osuuskaupan kassin kanssa, saa bonuksiakin molemmista.
Riesa sentään kun nykyisin on pakko olla oma auto. Kulkisin kyllä paljon mielummin junalla ja bussilla mutta kun ei siihen anneta minkäänlaista mahdollisuutta.
Tupakkihommat on tässä aika varpusen kokonen juttu.

Eeeeiii tässä tuu tän enempää paitsi että, eiliset silakkapihvit, munakastike ja pottumuusi oli tolkuttoman hyviä. M oli ylittänyt itsensä ja aika monta muutakin kokkia ruuan laitossa. Siis ihan järettömän hyvää, kiitos M.
Miun pitää yrittää tänään veivata tuo otsikon mukainen makaroniruoka.
Yrittäkää ymmärtää.

2 kommenttia:

  1. Ai jaa...kerran ylittänyt...siis altariman ruokaa muuten. Taidankin ryhtyä nyt passiivi-saikulle
    ;o) t.M

    VastaaPoista
  2. Eeeeeeiihhän se sitä tarkoittanut, taisi tulla hienoinen väärinkäsitys.

    VastaaPoista