tiistai 8. maaliskuuta 2016

Köysitöitä, tänään maksaa?

AKA naruhommelei. Tiijjättehä mitä tuo aka meinoo, mie en ensi meinant honata hänt mut sit Saamaton miul sano sen. Also known as.
Joo Saksa paketti tul ja siin ol tillaukses semmossii iha ohkassii kolome milli narui näit väkästyksii varte. Niist o sit täs väkästelty semmossii yksinkertasii avvaimenperrii. Vaik ei se alakuu kyl mittää yksinkertast olt ku juutuupii pit pyörittee mont kertoo eestaas jot älläsi mite se solomu siihe tehhää. Onnistuha tuo lopultai. Miehä pärräytännii tähä oikei kuva miu tuotoksist.

solmui

Tuommoin vua timanttisolomu narrui piähä ja se onnii sit siin. Tää harmaa onnii sit er vekotin, voip häntäi pittee avvaime- tai muun perän mut oikee käyttö o sakkel. Eli mutikka polokastaa ulomma lenki läp ja kiristettää ni avot sakkel o kii. Nyt se o auk, tietyst. Kestää sama ja vähä enempi ku sama paksuin teräsvaijjer. Tynneemoo näjetsen. Onn taint jo aijjemmi mainitakki mut että oo kuvvoo nähnt va nyt niättä. Kannattoo seurata plokkii ni ain oppii uutta.

No nää härpäkkeet o ajateltu panna myyntii kuha niit tulloo lissee ja tuotekehitys o huipussaa. Ensi vissii A:n kans yhes M:n myyntilaaris Jiäkellaris. Seuraa mainos: Jääkellari. Kahtokee sielt taidemyymäläosastolt keit ja mitä siel o. Sitäpaihti sielhä suap kohvit ja tsajut tykötarpeinee. Viinaksiikii myynnis ja soppoo. M rykkii sinne sukkii ja pussukkoloi kiihtyväl tahil. Ja myö hunsvotit sit kans vaik meil onkii kyl jo muit aikomuksii levittee orkanisaatiota iha mahvia tappaa. Suattaap olla jot kohta meit löytyy netist, veispuukist ja pinterestkää ei oo mahoto eikä insta. Mitä hyö sit lieneetkää. Ja muita, vyysisiä paikkoikii, ollaa mietitty. Ne o kyl viel vähä vaihees. Pitäs keretä tekemään kamoi mutku, sitku ja sillee; M o siel työ nimises paikas ni eihä se siel tietokonehelevetis mittää kerkee neulommaa suati sukkoo kutomaa. Yks ompeluskone mänis kyl kenenkää huomoomatta pöyvväl ku siel rojottaa niit tietokonnei nii pal. Sanos vua jot tää o miu uus kartatikkausserver. Täl tikataa väyläjatkee pistokset ja kaapelei siksakit.

Nooh, muuta kuuluu. Ei hulluutta hurjempoo, mittää tolokkua en oo eelliste lisäks suanu aikaseks. Jottai iltasruokii ja sillee. Politiikkoo en oo ilenny seurata ku ns. aikaset miehet puhhuu iha täyttä läpiä päihisä. Tekkööt yhteiskuntasopimust jos työantajil annetaa vappauksii ja työtekijöilt viijjää. Ja osingot Nallele elikkäs Permuutale tai jonnei muuhu sellassee turvasatamaa verottajamyrskyy piiloo.
Just joo. Eli ei sitä osastoo kehtoo enempee haukkuva ku en oo seurant ja ei muuta tuu ku itku silimää.

Taijja sit täs muuta viihtiä, jaa iski minnuu joku mania ja pit suaha veneesee, nii varmast, Täpi mil voip navikoijja. Semmone vähä isomp ku M:llä o. Siis halavin Sampa malli. Aatteli et jos käyttäs sitä miu vehettä kannel ja M:n aparaattii sisäl vennees. Oti siltä varroo vakkuutuksenkii sil laitteel. Vakkuutukse kyl irtisano het venneilykauvve jäläkee, senverta kallis hää o. Nii ja käskepsikii siihe ostettii. Semmoin halavin Garmini. Aatteli jot suan sen tietsikkaa kii ja sit laita Qgis:si tai Arci pyörimmää karttoinee ni näkköö mis männää. Ei onnistunt, ei vissii nää uuemmat piruviritykset, anteeks Mikrosohti, tunnusta laitet. Mie oon semmost virityst käyttän jo joskus 2005 tienoilla iha hyäl menestyksel. Vaa aina vaa huononoo nää wintovssit. No oha se Karmini iha hyvä aparaatti jos sattuu Täpit sun muut tsöhähtämmää virra puutteesee tai muute suat vettää innee.

Viikonloppuna merimiespihviä.
Tänään maksaa?

1 kommentti:

  1. hahahaaaaahhhaaa. mie olinkii kirjottan jo viimeviikol miu Karmini ropleemast. Yhtää en muistanu. Ei vähä paljo ihme jos kirjottamine o sujuvoo ku kiruttaa samat pökelöt monnee kertaa. Nii ne tekkööt kyl muutkii Piätalo Kallet ja tsurnalistit.
    mie vain

    VastaaPoista