torstai 2. toukokuuta 2013

Ei vetele, bursiittia ja oih, silakkapihvejä

Mikäs tässä nyt mättää? Eikös tää blogi enää kiinnostakkaan kun lukijamäärä ei kasva. Mitäs teille pitää sitten olla? Jotain kieroutunutta huumoria ja perverssiä ranskalaista ruokaa vai? Ei onnistu. Mie kirjotan just sellasta blogia kun minuu huvittaa. Tätä ei aleta muuttamaan eri formaattiin niinkun Hesari ja Etelä-Saimaa teki.
Hesari on ainakin ihan pöljä, nykysin kun sen joutuu hajottamaan osiks ennen kun lukeminen voi alkaa. E-S:stä naapurin isäntä kylläkin totes, että se on mukavampi luettava kuin ennen. Lukee näetsen selällään sängyssä. Ihan niinkun isännät lehden ovat aina lukeneet.

Hesari taitaa menettää kaiken lisäksi nettilehden tilaajankin kun tabi kiukuttelee joka toinen päivä, että olet lukenut viisi ilmaista juttua haluatko ilmaisen kokeiluvuorokauden. En halua koska olen maksanut ihan oikeasti sen käytöstä. Ihan la merde palvelu, saahan noita ilmaisiakin lehtiä netistä.
Kuten huomasittekin tekstiin on sujautettu vieraskielinen sana. Eikä vahingossa, mie haluun pysyy ajan hermolla ja käyttää kielessä vieraita sanoja. Nykyisin nuoret käyttävät kuulemma kaikenlaisia maahanmuuttajien sanoja ihan jokapäiväisesti. Somalien, venäläisten etc.
Näppärää, silleen se kieli kehittyy, wallah wallah. Mie en sit kyllä somaliaa ala viljelemään. Syynä on tietysti se, et mie en oikein keksi millä mie vääntelisin kieltä. Google Translator ei tunne moista. Pitää pysytellä näissä läheisimmissä ja vielä sellaisissa missä on nää meitin latinalaiset kirjaimet. Facile comme rendant le foin. Tai sitten ei.

Viikonloppu ja vappu sujui mukavissa merkeissä naapuri saarella. Vappuna oli vieraana A:n VPK kaveri T. T on semmosta puheliaampaa sorttia, oikein hyvin käyttäytyvä mutta puhelias. Jopa vähän pikkuvanha. Pari päivää on sopiva vierailun kesto. Ei viikoksi mökille.

M on ollut aktiivi sairaslomalla viimeviikosta. Lonkka kipuilee. Pöllöpäinen lääkäri oli kehottanut liikkumaan vaikka lonkassa on tulehdus. Jos tulehdus sattuu olemaan limapussitulehdus niin käypä hoito on kyllä ihan muuta eli tauko liikunnasta ja kipupastilleja. Kylmäpussejakin voi käyttää. Niillä jos ei mee ohi niin sit kortisonia. Toivottavasti paranee.
Etuna tässä hommassa on se, että nyt taitaa raskaan työn raatajalle odottaa ruoka valmistettuna. Tälle päivälle on luvassa silakkaa. Ainakin aamusta vielä oli, tiedä sitten miten on verkkojen nosto onnistunut kun tuuli on noussut napakaksi.
Oih, silakkapihvejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti