perjantai 13. marraskuuta 2015

Syyria ja pakolaiset

Tällä kertaa taitaakin tulla asiakielellä kirjoitettuna tämä teksti. Aivan sen vuoksi, että toisetkin saattaisivat ymmärtää sen.

Aiemmin ilmoitin, että en kommentoi maahanmuuttoa mutta se tuntuu kuitenkin pakolliselta. Ihan jo oman mielenrauhan vuoksi. Aloitetaan suhteutuksilla.

Syyriassa on noin 18 miljoonaa asukasta (2014)
Suomessa asukkaita on noin 5,5 miljoonaa, eli noin kolme kertaa vähemmän kuin Syyriassa.
Syyrian sodassa kuolleita n. 220 000 (siviilejä 110 000), Suomeen suhteutettuna n. 71 000 (siv 35 000).
Syyriassa vammautuneita n. 2 milj. joka vastaa Suomessa n. 630 000 henkilöä.
4,5 - 5,1 kotinsa menettänyttä Suomessa vastaava luku olisi n. 1,5 miljoonaa tai jotain sinnepäin.

Se niistä luvuista. Mutta mikä tähän on johtanut. Suomen osalta se tarkoittaisi suurin piirtein sitä että, lappalaiset olisivat pitäneet koko muuta Suomea diktatuurissa ja hallinneet sitä terroristisin keinoin salaisen poliisin avulla. Ja lappalaisille tiedoksi, tässä ei ole tarkoitus pilkata teitä vaan käyttää vain sopivana mittasuhdekeinona.

Ja mitä sitten tekee muu maailma. Amerikkalaiset suututtavat ääri-islamistit niin että, äärijärjestöille löytyy hyvää kannattajakuntaa. Venäläiset tukevat tätä toimintaa. Mihin homma johtaa, tuetaan sitä hirmuhallitsijaa josta oli tarkoitus päästä eroon. Onko siinä järkeä, ei tietenkään mutta hyvä sotahan siinä saadaan aikaiseksi. Nähtäväksi vain jää kumpi ennättää iskeä myös maajoukoilla, Venäjä vai USA. On siinä meillä veljekset.

Ja sitten itse asiaan. Kun sieltä nyt pakenee niitä ihmisiä, niin mitä tehdä? Lyödään rajalle piikkilankaa, pannaan passintarkastukset käyntiin. PRKL olemme sitoutuneet kaikkien KAIKKIEN Schengen-maiden kanssa yhteiseen sopimukseen kuinka rajoilla menetellään. Kuitenkin koko maailman yhteisöllisyyden kohtu Ruotsi otti ensimmäisenä passintarkastuskäytännön etelärajoillaan. Ja Suomessa ihmetellään, voi, voi, voi kun sieltä tulee niitä ihmisiä. Ja nuoria miehiä! Oooh, kun pitäisi puolustaa Maataan niinkuin Talvisodassa tehtiin. Mutta kun ei ole maata mitä puolustaa. On vain erilaisia joukkioita jotka voivat pakottaa torrakon varteen. Assadin joukkio ei ole yhtään parempi kuin muutkaan.
Jos ylläolevat laskelmat pitävät lähimainkaan paikkaansa niin kyllä tulijoita piisaa. Torjuminen ei kuitenkaan tule auttamaan, sillä keinolla tulemme saamaan laittomia maassaolijoita joista kukaan ei tiedä mitään. Ei asuinpaikkaa, ei työtä, rikoksia kyllä. Tässä kohtaa joissain piireissä ylistetty MV-lehti on oikeassa. Rikoksia tulee ellei asiaa hoideta viranomaistoimin.

Mikä oli tämän homman ajatus. Ajatuksena oli purkaa kiukkua kaikenmaailman maahantulon vastustajiin.

Clandestino

Lähteinä olen käyttänyt lukujen osalta wikipediaa. Jos eivät ole tarkat niin ainakin suuruusluokat ovat oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti