perjantai 17. toukokuuta 2013

Ei kuulu, onko tänää muuta hyyää

Eikä näy. Työhakemuksia on lähetelty jo aikoja sitten ja yhdessä haastattelussakin tuli käytyä. Vaan eipä ole kuulunt yhtään mittään heist. Haastattelupaikast sain semmosen käsityksen jot ottavat hyvinkin pikasest yhteyttä vaan ei. No tässähän se on mukava hullun olla jännityksessä.
Miten hullua pidetään jännityksessä? No mie kerron huomenna.
Olis kyllä joku kohtuu noilla työnantajillakin siinä, että milloin päättävät asioista. Mie jos olisin palkkaamassa jotakuta töihin niin kyllä haluaisin sen aika pikaisesti hommiin. Jos en haluais niin enhän mie ottas ollenkaan. Ehän mie ihan hullu oo.

Jaaha tais tulla tämä hulluus taas käsiteltyä.
Jotain muuta pitäis keksiä. Esimerkiksi valitusta siitä miten lomaraha-asiaa on käsitelty nyt muutamaa päivää vaille kaks kuukautta. On tainnu olla johtoportaissa kiiruksia tai sitten asia on aivan liian vähäpätöinen. Eihän kyseessä olekkaan kuin parin kolmen vuoden rahulit. Minuu ne kyllä kiinnostas, varsinkin kun lomakin lähestyy uhkaavasti. Ois mukavampi rallatella rahaa tilillä pitkin poikin eurooppaa Pösöllä johon on nyt sitten maastavientivaltakirjakin. Maksullinen. Tietysti.
Lomasuunnitteluun meni pelivire jo aikaa sitten kun ei ole minkäänlaista järjellistä tietoa rahapolitiikasta eikä ihan varmaa lomastakaan. On tää. Sanoisinko kauniisti vuohenpapanaa.

Valitus ja ininä on käsitelty.
M:n potista tuli oikein hyvän makuista, pikkuisen oli päällimmäisten kalojen ruodot kovia mutta hampailla mutustellen meni  ihan hyvin alas. Eli maut oli kohallaan. Tähä kohtaa miu on iha pakko tyrkätä kuva täst potist, eihä se kellee muute selvii.

Ahvenpotti

Ei siihen sitte tullukkaa leipii pinnalle vaikka luulin mut ei se mitä. Pekonii tuli. Sitä tärkeempää ainetta.
Pahatäti tuli keskiviikkona vihdoin ja viimein valmistujaislahjaksi luvatun savulaatikon kanssa. Lootahan piti ponnistaa välittömästi joten M toikin norjalaista sitä hommaa varten. Pienten rasvapoltelujen jälkeen kala noin 35 minuutiksi pönttöön, mittarilla vielä varmistelin kypsyyden. Ai, et oli hyvää. Oheen pantiin parsaa, parsakaalia, perunaa, hollandaisea ja salaattia ynnä ruisleipää. Vot, et oli kesäinen atria.
Kala olikii ihan eri laatua kun kylmätiskistä haalittu kuiva vätökäs. Kyl savukalan pittää tuoretta olla.

Menneet on kehuttu.
Tänään on sitten pizzapizzapizzaperjantai. Mie teen taas iha omal reseptil. Ohut pohja, basilika, mozzis, chorizo ja oliiviöljy. Täs järjestykses. Ai, et saattaa tulla hyyää. Aaaaahh, sipultakii saatan laittaa.
Onko tänää muuta hyyää?

1 kommentti: