torstai 30. toukokuuta 2013

Escortti homma onnistu, 666

Ei ainakaan Tätsky pahasti pukkaillu kylkeen, et oo hiljaa tai oo pyörimättä. Ei varmaan huomannu kun se Eros oli nii ihana ja laulo somasti. No ihan hyvä konserttiha hää oli, parempi lavalla ku levyllä. Ei honota nii paljon.
Se minuu kyl vähä huvitti kun naisia oli ihan valtaosa, arvattavista syistä, mutta ne miehet jotka oli paikalla oli naisen kanssa. Eukot oli pakottanu ukkosa matkaan tai sitten ukot oli sipassu jostain morsiamen kylkeensä ettei ihan toopelta näyttäs yksinää. Eivä oo ollenkaa varmoja omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan.
Tähä liittyy yks hauska juttu, mie olin kerran uiton hommissa toopeilemassa ihan jonninjoutavana Oulussa. No baariinhan sitä tietty hääty mennä kaljalle. Tilasin kaljan ja sanoin kyypille, et ei sitten kantalasiin. Kyyppi siihen tokas jot, et sie oo varma omasta heteroseksuaalisuudestas? Oli pakko ottaa se kantalasi vaikka oonki. Mie en muuten vaan niist tykkää ku ne on nii huntaloit. Niihä ne itaaliassa ja reikassakin vetelee viinitki tavallisest lasist, ainaki arkipäivänä. Soppii miu makkuu.

Täälä on taas uitossa vaikka mitä järettömyyttä miun varalle esitelty. Nyt sitte Öhlämii pitäs lähtee, ei Kiesus sentää on nää viksuja. Mitähä mie siel teen, joksku kouluttajaks vai, ja alokkaije? Ei hyvää päivää, mie oon tehny niit hommii viimeks vuonna 1992. Elikkäs aikaa on sitte hurahtanu näppäset 21 vuotta. Kaikki uiton kurssit käyny ja sit samoi hommii ku suoraa uiton vänkähommista tullu poika tai tyttö. En voi muuta sannoo ku voi Miikkael Ristkivi. Täst mie kirutan ens viikol lissää, nyt sapettaa nii jot mennee vissii tarvittavan puolele.

Tännää rillataa, meil kasslerrii ja Tätskyle kalaa.
666

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti