maanantai 6. toukokuuta 2013

1501, linkit lisääntyvät

Alkoi kitutunti. Lieneekö kaikille selvää mikä se on? Joka tapauksessa selvitän sen olevan se aika työpäivästä jolloin ei ole mitään tekemistä ja jolloin odotellaan vaan kotiin lähtöä.
Asiasta on olemassa tarina joka kertoo duunarista joka sanoi pomolle viettävänsä kitutuntia. Pomo tähän nokkelasti lausahtamaan, etei täällä tarvitse kitua vaan voi lähteä kotiin ja takaisin ei tarvitse tulla.
Millonkahan joku huomaa mun viettävän täällä kitupäivää? Saanko fudut, ei haittaa nehän tuntuu tulevan joka tapauksessa. Sitäpaitsi jos mulla ei ole osoitettu töitä niin ei kai niitä tarvitse mennä montaa kertaa kyselemään.
Ei täällä kyllä näytä kovin monella muullakaan kiiruja pitelevän, ainakaan uiton hommien takia.

Sunnuntaina piti lähteä autoretkelle Hämeenlinnaan. Eihän siitä mitään tullu kun keli muuttu taas ihan tuhruksi. Ja totta puhuen minuu kyllä väsyttikin aika tavalla. Kummallista kun väsyttää vaikka ei tee mitään. Ihan vetämätön olo ja siten se alko vielä vituttamaan sen verta paljon, että nappeja piti ottaa. Ahistaa nää työhommat kun ei oo mitään tekemistä ja työpaikkahakuja on useempiakin auki eikä mitään tietoa niiden ratkeamisesta.
Sen verta sain aikaiseksi, että vähän aikaa heiteltiin korista koulun pihalla. Retkieväiksi olin ajatellu BLT- ja savulohileipiä ja ne myös tehtiin. Napit ei ollu vielä vaikuttanu kunnolla niin pystyin niitä värkkäilemään. Retki sitten pidettiin olkkarissa.

BLT-ohje majoneesiohjeineen löytyy täältä Pastanjauhantaa blogista. Ihan mukava blogsa. Siellä on kokeilemisen arvoisia reseptejä. Täytyykin napsauttaa oikein miun linkkilistalle.
Linkit lisääntyvät.

3 kommenttia:

  1. lähes työviikon mittainen tauko siell Savolaisblogiss?!
    Jamo

    VastaaPoista
  2. Nii-i, toiset tekevätkin töitä, vieläpä semmoisia jotka ovat arvoitus. Ei sitä aina saata työpäivää tämmöseen käyttää. Tää masiinakin on siirtynyt tänne virkapaikalle, eikä M:n tai A:n konetta usein uskalla käyttää. M bloggaa niitä kasvejaan niin tuskalla ja nuorison varmaan tiedätkin.

    VastaaPoista