lauantai 14. maaliskuuta 2015

Paremmin menee, ei filtteriä

Ouh jeah, nyt männöö paremmi ku öile. Viime yön sain muattuu oikei kunnola ja tännää sit o olt paljo paremp olo. Ainai tähä puolee päivää ast. Pihal oli M:n gaa, nii tai oikiastaa Eki J:n kans siel puhuttii sitä ihtiää. Pössyyti semmose Brasiilia sikkaari mitä o viel Hollanni matkalt jiäny. Niit just mitä osti öirö per tsipale. Halapoja ku tupaki poltto. Iha kelevollissii tikkui hintaasa nähe ja just sopivii vähä vä viileisii ja tuulissii olosuhteisii. Rasilia o lämmi mua. Senhä tietää Keskise Vessukii vaikka morsiin onnii välil katteis.

Joo ja ilimaha o ku morsio paihti vähä tuuloo ja ei oo yle lämmä. Oha se paljo mukavampoo ku koko talave kestänt pimmeys ynnä rötkösaje. Siitäköhä se miu taut pukkas piäle, eikä ku siit ku ilimat parantu ja valloo tul lissee. Paihti nyt nää älykiäpiöt ajjaa tuas kaike sekasi kesäajallaa. Voe varttipäitä. Tulha se valitus ees jostai. Kahtokeeha vua mitä tää Vikinpetia on täst assiist mielt. Ja en laita linkkii. Ehtikee ihe sitte kesäajallanne ku herreette iha millo sattuu ärräpiänä.

Pitäskö jottai hyvvee kirjottoo. Mie oon aatelt jot meil otettais koton käyttöö ruokalistat. Iha niinku se Palmija tekköö. Mie vua aattelin tehä vähä ermakust sapuskoo. Tännää tulloo iha imppeeriumi vastaiskun vichysoisse. Tiijjätte mikä se isku o ja tiijjättä mikä se soissekii o ku oon niist vastikkää kiruttant. Ei tuu sopast kyl pinnaattisopa makust ja värist. Mie anna sil tehtaa takkuu.
Huomen syyvvää semmoin porsaapaist. Ol allahindlustukses K-supermercados ja öiline kirulohki ol ja sitä syötii ja iha hyväst uppos sallaati kans. Ei se kyl iha nii hyvvee oo ku norski mut 20 €/kilu hintaero kyl muuttaa makkuu kummast.

Ja tupakalki käin täs väli ja nuapuri poikii pit komennella ku väilä ja vängälä meinasiit hajottoo mein hiekotussepelloota. Toine sinne sissää ja toine pienemp lompsimaa kantta kii eikä millää meinant jaksoo. Ja viel pelottikkii jot isomma jalaka jiäp vällii. Ja tähä vällii muute tulloo iha mukava piisi jossa tantsutytö o iha muotollisest pätevii ja muutessii.
Juu ei ja vaari pöksyt täähä o pakko laittoo linkkin eikä semmosen kuvakkeen. Jot täst vua La camisa negra. Hänet laulaap joku mikä lie nahkahousukunti, tiijä sit.

Jees ja eellist linkkii ku jaksaa kuunnel ni piäsööki seuraavas kipalees Manu Chao jälil. Yllätykse yllätys. En oo vähäpaljo kuunnellukkaa Manuu. Ja sit seurraavaks alakaaki varsinaine operatsuuni. Aletaa M:n kans kiertee vätökkäitä. Ai että tiijjä mikä hää o. No tietyst sätkä. Meinasi pienentöö tupakkikullui. Iha en sentää Aromoo kehtoo. Ostoo pärräyti Tukkimiehest Drummii joka o sit erhyä säpäkkäaines. Ja yllärin kuapist löyty avvoomattomat Jan Willemit ja Niemeyeri Javaanse Jongens pussit. Jäläkimmäine o Hollannimatkalt jiäny. Mitteehä mausteit mahtaa ol joukos, sithä tuon näkköö.

Sätkän vääntöö.
Ei filtteriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti