sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Johtava vaihtui, sähkö loppuu

En tiijjä mis vaihees on mänt tää miu tekst "Nähtävyyksil, pimeessä paha kirjoittaa" (18.10.2013) teksti "Kun rakkaus on rikki" (12.1.2013) ohihe. Tää jäläkimmäinehä se ol lukijai suosijos kuust kuuhu. Ääääh täs vua ain joku sattuu ehtimämasinallaa siihe. Voe helevetti mikä tapahtu. Just ku juutuupist pit tulla Number of the beast ni sielt pörisöö ja pörisöö vua jotai lipero vaippamainoksii. Lopu ihestää ollenkaa ja sit ku yriti lopettoo ni viel vahinkos napsauti sen linki auk. Sithä se hullux rupes, enempi viel ja mie en meinant suaha sitä sivvuu sulettuu tahmanäpeilläin. Nyt soipi pahalaise lumero.

Että eelline nyt teil vua tiijjoks. Jos kiinnostaa ja pittäähä se kiinnostoo jos tähä asti oottaa kehant lukkee. Joo se airon meiteni o iha tolokku mussiikkii tähä hommaa. ei kuule eikä oikei niäkkää joutavvii höpöjä. Perkele nyt sieltä tulloo joku matkavakkuutus, eeiiiihhh sano Piä Herkko. Kyl pittäis lainail vua kirjastost levvyi ja niit sitte.
Eiiiiiiihhhh se sekkää, tässähä ei oo sitä heleveti teeveetee asemoo ku junttasi vanha kovalevy sen paikale vissii aika tiukkaa viel. Kehant sillo aikanaa sitä koittookkaa venkoilla pois. Nyt ois nii hea tehä pien retk Pasila kirjastole ja ottoo sielt möykkee mukkaa ja rullata sitä. Va ei.

Aika pitkäst tulo valitust tietovehkeijje toiminnast joihi ossaa oon syylline mie ja ossaa en. Tulloo hyvveeki tietotusta, palamia ol osant tehä hyvämakuse soosi lounaaks. Iha ol suumakust, ihe oisi suattant tehä. Sitä härkää (Suom. huom. lehmää) ois suant olla vähä tukevammi mut hyö olliit älynneet laittoo lanttuu ja porkkanoo siihe lisukkeeks. Hyväst käyp silleenki mut kyl vähä enemp lihhoo. Mut sit tuas jo mänkii puurot ja vellit sekast ja pahast. Pit olla ohraryynpuuroo ja arvatkee mitä ol. No velli vetkulettaha se. Iha ol hyvä makust mut ei puuroo nähnykkää. Laittasivat apinat oikei listasa tai sit heleposti nykysi käis jos seinäl ois tapi mihi sit ilimaantus ruuvvan nimi sen mukkaa mitä sattuu tulemaa. Niinku tässä puuro tappaukses sit ilimestyskii .tekst:"OHO, tul puurost vellii, sori. Kyl tää iha makust kuitessii o." Silviisii ois kaikepuoli selevä homma.

Mieku se täs jostai syyst tai syyttä rupesi miettimmää mikähä tää sekava kiel mahtaa ol mil mie kiruta. Selevis niinku köik assiit intterneeti aikoin. Täähä o selekeest Savon murteen Savonlinnan seudun välmurretta. Puhutaa kaapunnis ja ympärysvaltiojois. Ja sen alalajjii Talavisalo ruumishuonee vierustaist ylempöö ku rautijaine (perkele-saatana-helevetti) Ja miul viel lissäyksen siihe jot jonnii verra inkerii ja sit vilikkuu ku Hannul sillotällö käyn.
Semmost kielt tää o. Sit mie vällii konahtele tatilaisii sannoi. Iha ku lisukkeeks.
En laita mittää linkkii mihinkää suuntaa ku ei teit kuiteskaa kiinnosta tietee onks tää sillee ku mie se esitä. On se, tutustuin tieteelliseen kirutuksee ja se ei olt se perkuleen vikipetia eikä ees köikkiköikes vauvvadotfihästäkki. Pittäis jottai pirruuttaa alakoo lukemaa sielt vauvvast. Joha kekkasi tään miu kippeyvve roppiloi. Voi, siel o varmast tuhansii tohtorloi. Uottakee vähä, suatte tähä jottai parraita pätkii.

No ei tähä nyt löytyntkää muuta ku näit semmossii jois kehotettaa kokkeilemmaa jottai liäkettä sillee jot: "kokkeile nyt ottoo Ketipinorii 300 mg ja siihe ohhee jonnii verta Littoo, jaa elä otakkaa se iha huono liäke, ota sen sijjaa Lamictaalii semmoset 300 mg tai siihe suuntaa." Aika outoi, mie en ainakaa oo miäränt ihellei yhe yhtä taplettii. Kupleti juon o se jot liäkär sen resetin kiruttaa eikä iha varmast mitä vua. Suapha niile liäkäritolovakkeile sannoo jot mitteekä tää on. Mihi kohtaa miu hummeetii se vaikuttaap. Tuloko hyvät sävärit vai pahat sivarit. Halluja? Kyllä muute yhest liäkkeest tul. Tai oikeemmi sen syömättömyyvvest. Oli Hepiksel mehtähommis ja pastillit loppu, muistaaksein Efexorit oo nii varma nimest. Läksi sit Sumatral käymää M:n äitikä luona visiitil jostai syyst mikä o sekkii iha nurka takan. Pit käyvvä siel apoteekis ja napata parempii suihi välittömäst. Etumuisti unneutti koko homma. Takastulo matka ollii oikei jänskä ku säkenöi tähtii silimis ja semmossii sähköiskui män pitki ruppoo. Pimmeetä viel ol ja alla Volovo. Huhuhuuuh, kyl muisti Vilmanstranti kohala höllätä kuasujalakoo ja käpästä lentokentä vieres Risma apoteekis. Onneks ol auki ku vissiitti ei olt mahottoma pitkä. Eipä silti eihä ne muullonkaa. Semmost.

Mie kyl lopeta ja syy o sama kons öile.
Sähkö loppuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti