torstai 12. maaliskuuta 2015

Ei käy, 100 mg on ilta-annoksein

Satane levosiini ei meinoo kolahtoo ollenkaa kuuppaan. Mikä ihmeen riesa täs oikei o. Välil o täs olt semmoin olo jot muuta ku tyynyy kahtoo ni o unosil. Ja nyt tuassiisa täs joutavvii höpäjämäs. Va annaha olla ku tulloo päivä ni ei sit taho millää pyssyy pystys, eikä sit kyl nukutakkaa. O vua semmoin vetelys olo. Masennust perkule.

Millähä keinol täst tuas piäsis yl. Oisko tuo sillee jot antas ol ja oottelis jot siit hää sit jonnai päivän. Vaa ku tää o nii hermoil repivee jottei oo tottakaa. Väsyttää eikä sua nukuttoo. Nyt miu ajatukse vähänenkii katkes. Sekkii viel ku ei kykene oikee mihinkää järellissee ajatustoimintaa. Jaa, sikkaarin sain röyhytettyy. Se pittää iloks laskee, ainoo vua jot pora ja leikkur unehtu matkast ni jouvvuin purasemmaa kallii sikkaari piän poikki.

Joha tul unone ja nyt tuas pystys ku entine mehtä. Eikä oikiastaa minkäälaisii sivarei mikä onnii huolestuttavoo. Joko sitä o näi noppeest kehittynt tole ja o samas jamas ku entine narkkar.
Kyl ei oo suomalaise miehe kipu tää. Ois koipi poikki kirveel lyötyn tai muu halavaus läski syönnist ni  ois ees vähä normaali kirjois. Nythä köik pittää iha hullun. Mikä tietyst pittää paikkasa. Nuapuri isäntäkkii ol vähä ääpsingillää ku kysy et ei oo minnuu näkynt. Ja mie siihe jot piätäin olin parantamas puoltoist viikkoo. Vähä ol kummallise oloin.

Mikähä siinkii on ku mussiikist ei kehtoo oikei kuunnel ku Manu Chaoo, Jimmy Somervillee ja vähäseltää Talking Headsii. Ja tietyst Palefacee. Outoi yhistelmii, ei matsoo keskenää oikei millää. Paitsi Pale ja Manu ku kumpikii esittäät semmossii kapinalaului. Jimmyl o tietty niit homoikonlaului. Talkkareist mie en kyl tiijjä. Nii ja Lou Reedii kuuntelen kans. Jokoha sitä oiskii tarpeeks valikoimoo yhel piäl. On se kyl Loun Perfect day hieno piisi. On on.
Ja sen sitäpaihti esittää myöski Kirsty MacColl & Evan Dando ja siit ku nyt piästii ettekätte ni viel o tää: Sinèad O´Connor & Shane MacGowan. Ja näijje väline pomppu ollii sitte jonnii moine mut lookine kummissii. (Nää olliit lissäyksii sen jäläkee ku melekei heräsi).

En mie tuaskaa piäse hirveen paljo pijemmäle täs kirjotushommas.
100 mg on ilta-annoksein.

Ps. Se makkoomise alaku alako oma kulta M kainalossain. Tuski siit muute mittää ois tult.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti