perjantai 4. huhtikuuta 2014

Muutakaa tekemist, vihanneksena

OOOOOOO. Ku ei jaksa, öiline se sitte män iha niijje tarvittavvii kans. Koko päivä olin iha aineis. Voi hyvväin aika jos olisi viel viinamäe miehii ni kännis olisi olt. Vaik samaha tuo vissii o mil piäsä sekottaa. Liekkö tarvittavat sen viisaampii ja terveellisempii ku viina. Eppäillä soppii, ei niist kyl semmost iha mahotont rapulata tuu, onneks.
Jos tännää vaik yrittäs ol vähä vähemmil ainessii, tiijä minne M o ne ees piilottant. Perkule senki kaa. Taitaa miul hinttipussis olla viel yks tai kaks pillerrii. Vaa niinko sanottuu jos jättäs vällii.

Miul ehotellaa jot mää kirjastoo tai muute vai kaupungil. Mite helekkaris mie sinne mänisin, hyvä ku jaksaa männä rappusile tupakil. Kukkaa voi tietee millasta se o ku ei jaksa ja ei huvita ja vituttaa nii paljo et ei kykene muuhu ku pitelemmää vuatteita piällää ja niitki huonost.
Tätä suap kirjotettuu iha tsompiena sillä ehola jot Alango Issi lauleloo tuos taustal. Sopivoo mussiikkia ameepale.

Miu pittäis setvii sit kantelujuttuu mut ku ei jaksa. Mut ehkä täst viel seleviää joskus, oha sitä tult joskus ennennii selevittyy kaikemualima masennuksist. Voi että mie oon vihane täst kaikest sonnast mitä miu piäle on täs viime aikoin kuavettu. Iha kaik tuntuu oleva semmost pasaalustoo jot ei mittää vällii.
Sori vuan lukijat jos mie vähän täs jankutan sammoo asioo mut semmost se o masentunnee mieles, ku asjat jiäp pyörimää piähä ku hyrrä ni ne pyöriit eivätkä lähe pois. Ja siithä se paha olo sit tulo.
Vihanneksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti