lauantai 23. helmikuuta 2013

Vene ja pipo

Sunnuntai 17.2.2013

Joo, täällä toinnuttiin silleen, että A. velvoitti miut lähtemään kanssaan venemessuille kun ei muitakaan seuralaisia saanut. Kaverit Lappeenrannassa, Vaasalandiassa? ja ties missä Raaseporissa kaukomailla nyt kuitenkin. Eli ei saaressa. Mie en voinu kieltäytyä kun M oli hoitanut "pisneksiä" ja hoitanu meille kaks lippuu. Ne oli tarkotus käyttää torstaina Eros Ramazzottin kanssa mutta sehän meni mönkään kun olin kipeenä.
Ei muuta kun lähtemään lauttaan tietysti väärään aikaan, eipä vähän paljon haitannu, kannettiin M:n kauppakassits kiskan nurkalle. Ei nyt kuitenkaan sen pidemmälle. Pusu poskelle ja M liikkeelle.

Messuilla olikin mukavan väljää kun hätähousut oli ryysineet viikolla siellä. Hienoin verme oli tietenkin tämmönen leijailuaparaatti. Olis mökillä hienoo huudattaa vesijettiä ja leijuu "pilvissä" lammen päällä. Jo olis taas Vilkun ukoilla ihmettelemistä.

Leijuntaa


Ei helekkari en mie jaksa tälle illalle.

.
.
.
Ja pari iltaahan siinä sitten menikin. Joo ja mökkireissu Kaakon ytimeen. Paistettiin oikein makkaraa ja keiteltiin kahvetta möksän talvikeittiössä, siellä kun keittiöitä riittää.


Makkaraa ja kahvia
Vielä päräytyän tähän yhen hienon musalinkin, jonka kekkasin tuolta omasta fb ryhmästä.



Aika makeeta menoo!

Kaakossa syötiinki kalaa ihan mukavasti kun Tätsky oli tehny silakkarullia, anoppikokelas kalasoppaa ja sit vielä tehtiin uunikalaakin. No jottei olis menny liian terveelliseks ni menihän se yks päivä makkaralla ja kebapilla.

Tänään oli normi lihasoppa kunnollisesta härän rinnasta ja lampaan lavasta. NAM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti