keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Dita enne maalimaloppuu meil hommis

Nonnii nyt onkii sit hyvä syy ostoo Iltaleht. Häneskö onkii semmoin artikkel siivouspalaveluist jot ei paremmast vällii. Kyl myö oltas M:n kans ilahtuneit tämmösest siivouksest tällee Joulu al. Miule se ois tämmöne esteettine kokemus ja M:lle varsinaine helepotus imuroinnist. Sit ku siin ois viel tää Dita von Teese  kattisa kans. Hää vois kyl olla nois pukineis kons meil o vähä vetone kämppä. Veosta kiitos Gulagi maltillisele siivele. Tää Minna oiskii kyl hyvä apur Dital ko hänel o nuo siivousvehkeetki jo valamiiks olemas.
Kyl meil ois sit kiva tääl Dita ja Minna kans siivoil, mie autteleisi vähä mööpelie kans ja saattasi kyörätä matotkii pihal, ei sil jottei se höilt onnistuis vaa, et naapurit ei tulis katteellisiks.
Verottajal myö sanottas jot tulukee kahtomaa mitä tiäl o tapahtut, siivottu o nii jot A:n huonekkii o iha järestykses, kaikki puol tuntii sen jäläkee ku hää marssii koulust kottii.
Voisha hää ol apun jos myö vaik piirakoi paistettais ja mitä kaikkee sitä nyt Joulu al tehhää.
Kyl ois iha ehoto juttu, vaa verottaja se suattaa  olla ärree jos Dita ja Minna palakkio yrittää vähennel. Voipi olla vähä kalliimp lasku. Mut mitäpä sitä ei kultasein M:n ettee tekis.

Viel paremmal syyl ois tuo perusteellin pöllyin pyyhintä kons tullee se maalimaloppu perjantain, jos sattuu se alakerra tai yläkerra Herra vierailemmaa ni ois sitte siistis kaik paikat. Kahvit ois keitetty ja Dita kans leivotut piiraat ynnä piparit sekä tortut pöyväs. Resepithä löytykkii aiemmist kirutuksis ja eiköhä myö tähä sit tällätä piiruskaohje.
Siin myö sit keskusteltais ensi vähä niit näit ja pikkuhiljallee piästäs asialle. Jot mikäs se tämä peli henki nyt sitte oikei on. Minkä tautta se just nyt tämä  loppu tulloo? Mie vähä eppäile näi etukättee jot heil onkii joku itea Pohjosemma-Korea ja Linkola Pena kaa. Jot Korea pojat hoitaat vehkeet ja Pena tuon iteolookise puole.
Ja tietyst ne o ne pökäleet mitkä sielt lennähtää sinne sun tänne, osa ytinlattauksil osa pernarutol varustettun. Mut mie nyt toivo et hyö nouvattaat sitä osumakarttaohjet minkä mie täs taannoi annoi heil.
Mut sittehä siit ei tuliskaa maalimaloppu vaa ihmiskunna loppu. Pena o kyl vissii neuvotelt tän assii sillee jot se riittääp, hää soppii kyl miulkii jos se loppu nyt o tultava. Oha se sentää mukava ku tietää et tuhatvuotiset puut ja kaikemaalima rotikaiset jääp tänne kahtelemmaa toisiisa. Ei sit oo ihmissii saastuttelemas ja muute ahistamas höit.

Öilispäivän mie arvosteli sitä yhtä arvailija rohvessoria ja iha syyst. Mitä ihmet hää ees ruppee arvostelemmaa tupakisavuja, nehä o vaa meijä haittan. Arvostelis vaik tupaki ympäristövaikutuksii. Eipi oo vähäpaljo pienet. Siin mänö kehitysmaast ruuan viljelyalat, hirveest kulluu myrkkyi ja maaperä köyhtyyp. Siit linkist ko lukkee sen jutu ni siel o tarina plantaasi tytöst. Ei oo mielt ylentävvää luettavvaa. Miekii oon tän asjan tient jo pitkää mut mittää en oo saant tehtyy sen ettee jot lopettasi röyhyttely.
Olha miul semmone hyvä itis jot kasvattele ite omat kessut ja kasvoha ne, olvat vaa semmakusta jottei sitä kehan röyhyyttee ku malliks.
Voipi ollakkii, et jos sit mualimaloppuu ei tuu ni mie sitte vuojevaihtees alotan tupakki lako. Taitas olla aika viisas piätelmä.

Noo, männääs vähä kepiämmil aiheil loppuu ja piirakoi koht. Toine tämmöne miu suosikkityttö Dita ohel on tietyst Tuksu. Hyö ovat vissii vähä erluonteissii mut niihä ihmissii on muuteskii erlaisii.
Tuksu o semmone mukava höpsö, hää keksii jos jonniinmoista juttuva ihmisil luettavaks. Huumorihmisii ja kova essiintymmää, nii sitä pittää.
Toiset sannoo jot Tuksu o iha pöljä ja hirvee. Ei se assii nyt nii oo, häne työhösä ja toimeentulloo kuuluu kaikelain keikistely ja veikistely siel sun tääl. Sillee sit pysytää siel immeiste mieles ja ku siel pyssyy ni lehti myyp hyvi ja voip antoo Tuksul rahoja. Homma o sillee fifty - sixty, niinku toine alanmies sano.

No sit niit piirakoit. Miust tuntuu, et ne o paras taas laitella linkkinä tähä ja sit omia pikku sivuhuomautuksia. Tää ihan sen takkii ku se piirakan rypyttämine o hankalast selevitettävä asja.

Täshä sit o Marttain resepti, sieltä ku kuittoot se öljy voila ni hyväst käyp. Mittää öljyjä piirakoihi laiteta. Jos haluaap olla isänmualline ni tärräyttää ohraputron tai potattihutu kiinanpoikii riisi sijjaa.
Täst linkist siul seleviää piirakoije rypyttämin elikkäs ummistamine. Tää sit onkii tekniikkalaji, jokkaisela  omasa, periaatteen jot se puuro pyssyy sisäl.

Piirakka pittää olla  sievä.

Ps.

Miun pittääki lisätä tähä yks linkki kun tuota mie löysi tään vast sejjäläkee ku olin tuon piäteksti kirutelt. Elikkäs täs onkii Tuksu uus ystävä Juha. Juha onkii semmoin IHQ söpö poika.
Viel mie lissää semmose tiijon, et Tuksu tienas viime vuon paljo enämpi kons Mikko Leppilampi, mikä onnii iha oikei ku se Mikko o semmone vässykkä. Saant kapaki ees minkää näköst mylläkkee aikaseks. Käitkii ol sillee säälittäväst allaala jot nakkikoppipölläytystä ei ois voint poke tai jonnii muu mulqkvisti nennää kajjauttoo.

Samaha se mie oon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti