perjantai 3. heinäkuuta 2020

Jo vain ja tommaattia ja pottuja sun sellasta uunisa

Jo vain on mänt aikoo, vua ei anneta sen häiritä. Mittää suuria paljastuksia tahikka polliittissii kannaottoja ei oo tulos.

Sen verra mie kommentoi jot nää kovapuhujat elikkäs imitaattorit vai mitä helekkari stantuppia lieneetkää ovat onneks hiljenneet. Iha kumma ku puhumala silikkoo skeitoo immeisile tienataa sattoi tuhansii öyröi. No pellet o ain tienanneet elantoins ruhtinailt.
Ja nää ei oo pahimpii, pahimpii o nää jonni joutavat lokkarit mitkä mainostaat kaikemualima hömpäkkeit netis kanavillaa. Kyllä ei oo hiäviä hommoo. Nää suap rahasa tavallisilt immeisilt jotka maksaat köike huomoomattaa niihe joutavii tavaroi hinnois mitä nää hyväkkäät markkinoip.

Valitukset siksee. Mahtavata ku on tuas kesä ja suap silliä uusiin pottujen kera. Ne on kyl nii hyvvii jot niit vois syyä talavellai. Sillii tietyst voip vua uusii pottui ei. Kotmaiset on parraita ja ruohtalaisetkii hyvvii kuha laittaa keittovettee tarpeeks suoloi. EU muist potuist sit ei ookkaa hyvvee sanomist. Minkähä tautta virolaiset ei myy pottujaa Suomee. Outoo pyrokratioo vissii.
Vua on täs jottai sanomistai, sillo ku A ol hommis elikkäs palavelukses ni ol hyä keli purjehtii mut nyt ko hää ois paikal ni tuuloo iha riettaast. Tasa ei käy kelit. Kukkaa huviksee kehtoo tuoho tuulee lähtee.

Nii se tommaatti-pottu ja muu ruoka. Mie oon par er kertoo tehnt uunpellil sillee jot laita siihe pikkutommaattia, pottupalasii, sipulii, vuohejuustoo ja koristelt sen timjamil. Olliivviöljyy ja suoloi ja pippurrii piäle ja sitte parriisattaa asteesee ovenii. Antanu olla par-kolomekymmentä minnuuttia ja sit syyää vaalee leipuskangaa.

Tommaattia ja pottuja sun sellasta uunisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti