keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Sitä vissiin sattuu paremmissakin piireissä

Sillä viisiin sattu, et mie hermostuin niin jot jäpikän enkunkirja lensi pitkin matin vatia. Äkkipikanen luonne mie olen tämän kakssuuntasuuden lisäks. Ainakin viis kännykkää lennähtäny mikä mihinkin jorpakkoon. Ei oo joutanu sim-kortteja sieltä kaivelemaan.
Ei oo ollenkaan mukavaa kun näin jälestä on sitten ihan hirvee morkkis, et eiks sitä nyt ois voinu vähän hillitä. Mut kun sitä ei vaan voi sillon kun käämit palaa.

M:llä on tänään synttärit ja voitte kuvitella mikä oli tunnelma lähteä täältä Gulagista kaupungille ostelemaan synttärilahjoja. Ei ollu semmonen olo, eikä semmonenkaan, et oisin alkanu kakkupuuhiin. Ei oo vielä tänäänkään. Tuskin M on myöskään kovin hyvällä mielellä näistä riehumisista ja kanttuvei olemisista.

Tästä tulee tämmönen lyhyt homma kun ei oikein jaksa keskittyä kirjottamiseen. Eilisen ruuan teki sitten M kun mie maata rötkötin sängyssä ihan kanttuvei. Ei tehä meillä vähään aikaan seitä, ei se pahalainen maistu miltään. M oli lisännyt siihen vielä makuaineita, mutta ei kun ei maistu niin ei maistu.
Olokoot, syyään sit norjan lohta. Se maistuu ihan hyvälle, eikä sit oo tuhottoman kallistakaan. Parasta mie oon saanu siitä grillaamalla meijän pallogrilillä. Suosittelen käyttämään halsteria niin kalat ei oo ritilässä kiinni. Mausteeksi oon laittanu semmosta lime-pippuri sekotusta, oiskoon Santa Maria tai joku semmonen. Paprikaa voi heitellä värin vuoksi ja mustaa pippuria ynnä suolaa tietty. Laita mausteet ennen grillausta niin ne voimistuvat. Käytä järkee miten lähellä paistelet. Jätä kala pikkuisen höttöseks sisältä niin ei tuu kuivaa kökköä.
Oheen voi laittaa vaikka hollandaise-kastiketta vaikka se ei oikein paistetun kalan kastike olekaan. Meillä ainakin tykätään siitä ja sitä syö mistä tykkää. Ei seitä.

No siin tuli kai sitten kaikki. Vielä valituksen aihe:"ilma on ihan haitarista".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti