maanantai 26. marraskuuta 2012

Panacodia ja rönttäruokaa

Aamuyöllä kolmen maissa pääkipu ajelikin sitten mukavasti ylös, vaihteeksi. Sinuiitti edelleen jylläämässä, nyt kipu olikin vaihtelun virkistämiseksi oikealla puolella. Kipu heitteli monneen kertaan ylös, mie jot kestetään. Kestihän mie seittemään, sit iskin panakoodia käkättimeen ja annas olla, het sillään heitti kivun pois ja äijän keturalleen. Sit herräilinkii puolen päivän aikoin. Ja poika se oli vissii jotaki syyä pätkäyttäny, en tiijä kyl mitä. Ihele ei maittanu mikkää.

Päivällä tehtii, ei mittää. Poikaki makas huoneesa lattialla ajattelemas kolmee. Sit kyl piti keksii ruoka, nyt tullee heleppo resepti:
Mää paikalliseen saiwatsuun tai muuhu lähikauppaa. Osta HK blöötä ja valkosipuliranskalaisia. Mää kottii ja valmista ranskikset ohjeen mukkaa ja töräytä blöö kappaleina joukkoon paiston puolessa välein. Syö. Tää ol se rönttäruoka, jos et muute tajunnu.

M se otti yhteyttä kuakonkulmilta. Tuli lyhyt kypetys kun poika halus heittäytyy elokuvan parriin. Kyl kerettii kuulumiset vaihtelemaan.

Illemmalla heittäyvyttii hävyttömän rikollisiks ja katottii 15-v. kielletty leffa. Mietiskelein vähäsen mikä hää vois olla. Ensin kateltiin, et jos jotaki sotalehvaa mut sitte poika honas "Pako Alcatrazista". Mie muodon vuoks estelin mut ku kerran tiesin, et se ei ookkaa mitenkää hirvee verrattuna tän päivän elokuviin ni sehä se sit katottii. Hyvä lehva vaikka nähnykki useemman kerran.

Poika nukkumaan ja mie konneele vielä. Ukinmummo soitti yhentoista jälkeen, ei asiaa kulumisii vaan. Ihme mummo, kuhkaa tietsikallaa pitkin öitä. Mitä hää surhvannee. Nii, ukinmummohan on sitte miun äiti. Tään sotkun mie selevitän joskus muulloin.

Ääääh ei pyhän tapahtunt mittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti