lauantai 17. marraskuuta 2012

Rakettitiedettä

Johan pomppas!
Ja pahemman kerran. Joku rakettitiede firma on keksinyt pykätä tämmöisen lähivinkki palvelun. Voi antikristuksen antikristus 666 sentään!
Firma mainostaa itseään omalla etusivullaan suoralla lainauksella näin:
"Haluamme osaltamme nostaa kuluttajille suunnattujen internet- ja mobiilipalvelujen toteutuksen ja tekijöiden arvostusta Suomessa. Suomi ei tarvitse uutta Nokiaa, Suomi tarvitsee monta Skypeä tai Spotifya. Yksi Googlekin olisi kiva. Myös Facebook kelpaa."

Nuo mainitut Skype, Spotify, Google ja Facebook ovat ainakin jollain tavoin perusteltuja avoimessa yhteiskunnassa. Kaupallisia yrityksiähän ne ovat mutta viis siitä, niissä ei kuitenkaan voi ainakaan aivan yhtä helposti mollata huonommalla olevia kuin tässä lähivinkissä. Havaintojeni mukaan suurimpana huolenaiheena näyttäisi olevan kerjäläiset ja puluja ruokkivat juopot. Onhan se sit niiiiin hirveetä, että sitä varten pitää palvelu perustaa OMG.
Se jolla on hätä ja asia vaivaa, soittakoon poliisille kiiruullisissä tapauksissahan se on 112. Sen lisäksi polliisilla on vihjepuhelin, joka voipi olla vastaajakin mutta eiköhän sinne voi sitten sen asiansa luikutella. Erityisen kiinnostuneita taitavat olla huummeheikkien hommailuista. Eli jos vaikuttaa, että puistosta alkaa löytymään piikkejä enemmän kuin mitä ruusupensaista tippuu, niin Helsingissä voipi soitella numeroon 071 877 5189. Laitan kyllä tähän linkin POLIIISI sivuille.
Loppuu se joutava kansalaisvalvonta. Amerikkalaiset pitäkööt hyvänään. Itä-saksalaisiltahan se sitten loppuikin. Ja vielä laitan linkin kaikentietävään wikipediaan, siellä naapurin vahtiminen tiedetään.

Koko homma paljastui siitä, että koululaiset käytttävät tämän firman tuotetta paikkatiedon opetuksessa mikä onkin hyvä asia. Paikkatietoa voi verrata Ferrari Testarossana perinteisen maantiedon Wartburgiin. Samaa asiaa siinä käsitellään mutta hieman toisenlaisin toimenpitein.

Nyt ei kyllä ruoka äskeisen jälkeen oikein maistu, syyään jämiä! Ostit sitä hyvää ruisleipää kaalisopan kans, niin siitähän jäi vähäsen? Jos ei, niin kipase kaupasta jotain kohtuullista, vaikka Reissumiestä. Ota samalla täysmaitoa purkki. Ja voita, jos sitä ei ole, muniakin tarvitaan.
Ohjeet tulee suoraan ilman raaka-aineluetteloa ja muita härpäkkeitä:

Paista pari kananmunaa per syöjä kullekkin makunsa mukaan. Viipaloi leipä ja paistele sitä pannulla hetkisen niin, että viipaleet ruskistuu. Kaada maitoa pannuun leipien päälle ja anna kiehua kunnes se on melkein kokonaan imeytynyt leipiin. Laittele lautasille munien kanssa maustele millä huvittaa.

Ruokalaji on nimeltään Leipäressu. Soiva peli lounaaksi tai muuten kun hiukoo (koleran oireissa?).

Tämä teksti tuli kirjoteltuuki jo eilen kun olin vähän kiihtynyt moisesta avaruustieteestä. Sitäpaitsi tämä olikin hyvä tempaus sikälikin, että lähden kaverin jässiköden kanssa museoilemaan, saunomaan ja syömään. Saunapaikkana kaupungilla on kotiharjun sauna, excellent ellei jopa perfect.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti