keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Maalipisnes jatkui

Hurraa sano entinen merimies.
Pahantädin kyökki on nyt onnellisesti kaikenmaailman suiciidien jälkeen, vai mitä ne oli, maalattu. Homma suju täl kertaa ihan buenosti kun pensselit ja muut releet oli ojennuksessa. Hauska sattuma oli matkalla kun Tätsky laitto viestii ja kyseli pitääks seinä maalata ennen tapiseerausta ja tehtiiks häne rempassaa sillee. Mitä se miulta semmosii, kah sen takkee ko miehä se olin hänenkii kämppääsä sotkemas. No nyt ei oltkaa hää tekemäs remonttii vaa ystävätär ja kaupan myyjä ol tyrkyttänt, et maalit tapeti alle. Ehä mie sitä oikei osant metros kaukoparantaa, senko laitoi viesti, et kattokaa netist. Sielthä se kaik muuki katotaa vaik täst vauva.fi sivustosta. Tietää kaiken, kattokaa vaik tuost linkist mitä siinkii käsitellää. Mie en voi ennää sannoo sitä yläkerran K:lla alkavan Herran nimee ku erosin kirkostkii. Sanompaha sit, et Pannahine, meinaa noihi juttui, kyl ossaavat kaike, ainakii kysyä.
Joo se homma tul tehtyy.

Tännää näyttää pahast, ettei tuukkaa rönttää. Räntää kyl näyttäs tuleva ja aika paineella tuulen matkas. Tehhäänki porkkanasosekeittoo. Hyvvää. Heleppoo. Halapaa. Kaikkien ainesten määrä suhteutetaan oman mieltymyksen ja sopan määrän suhteen!!

  • porkkanoita
  • sipulia
  • valkosipulii
  • purjoo (ei ees pakollista)
  • sulatejuustoo (musta koskenlaskija, jos on varaa ostaa)
  • timjamii
  • RAKUUNAA, joka on ehoton porkkanamauste, mut ei liikaa
  • laakerinlehti
  • mustaa pippuria
  • paa silii jos halluut, mie en
  • kasvislientä, noppa tai vontia (ilmanki pärjää)
  • suolaa tietysti
  1. porkkanat ja sipulit palasiks ja kiehumaan vähään veteen. Elä laita vettä liikaa vaan sillee, et kamat peittyy
  2. mausteet joukkoon paitsi suola
  3. keitä soppaa niin pitkään, et kaik syötävät aineet on pehmeitä. Laakerin lehti veks.
  4. ota pora niinku julkkiskokit hienosti sanoo ja soseuta soppa. Onnistuu myös blenderissä tietty.
  5. sipulla juusto arpakuution kokosiks paloiks ja nappaile niitä soppaan (ei suuhun) ja keittele soppaa hissunkissun jot juustot sulaa. Maistele välil (mei M ei tee sitä ain, pöh). Niinku vissii ymmärsitkii ni täs vaihees voit viel sit maustella lisää.
  6. Lisä hienous!!!! EXTRAA!!! Siskonmakkaraa joukkoon jos haluut lihaisen sopan. Pursottele pikku palleroita makkaramöhnää joukkoon. A vot ku o hyvää. Liemi kannattaa tehä vähä ohuemmaks täs tapaukses.
Pöytään!!!
Ja palanpaineeks taas sitä ruisleipää mist ol jo aiemminkii puhet. Lappeenrantalaiset syökööt Pullin rieskaa ku ei siel oo kunnon rukiista leipää. Nii ja maitoo.
Nyt pittää kehua mein M:ää, hää tän sopan keksas, jot tehääkii ja toi ainekset Litlist. Sipulit o sakemanneja ko suomalaiset ol kuulemma iha paskoja. Ovat olleet koko syksyn, Herkus, Hallis, Saiwatsus ja iha mis vaa. Outoo, eik niit osata ennää kasvattaa.

Jos nää reseptit vaikuttaa joteskii omituisilt ni ota yhteyt kirjottajaa tuol kommentti ruuvul. Arvaa selevennänkö mie asioita?
Millä seleventäsin ku oon sekasi ku seinäl piettävä kello.

Eikä tää soppahomma tähä loppunt. Miehä se sit keitteli sit soppaa ku M män pyykkituval pesemään likasii pyykkijä. Mein A o teräsmies, vähä ruostees ol takapuolest kalsarit. No mie herrasmiehen autoin pyykit sin ja hää autto pilkkomal aineet ku miun käskii o vähä rikki, mut siitä toisel kertaa.
Matkal varastettii yks pikkune kuormalava rillin alle. Ei olt ees EURO-lava vaa iha risulava. Renkaat pantii pöllei pääl ko lupas sitä lunta. Mie en raaskint jättää renkait autovirmaa ku ois maksant 60 ekee se säilytys, olokoot mei takapihal. Paskaks vaa, ei oo omat.
Nii sitä soppaa siin laittelin ja maustelin ni ei oikee tult maullee, puuttu happosuus. Siehä jostai kirjotuksest muistat mitkä ne perusmaut o, jos et ni oma häpiä, tai luve uuestaa. Mie ravautin semmost Santa Maria lime-pippuria siihe, hää o semmonen krats-krats purkki eikä mikkää tavalline valmiiks jauhettu. Hyvä maku, mie oon laittant rillattavan lohen pääl ja hyväst käy.
Ja sen poran kans oo varovain, elä nuolase ku johto on seinäs. Tiijät kyl mite siin käy. Ja sitäpaitsi kato, et se siun pora kestää kuumaa. Jos ei, ni heitä huus helekkarii tai anna kierrätyksee ja osta uus. Rauni, ei Pilipsii ei sit millää.
Meil ei tuu mittää Pilipsi vehettä. Paskoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti