maanantai 7. lokakuuta 2013

Noppeesti nyt, A-studiol män

Se nyt o tuassiisa turha yritys. Aattelin nimitääin jot kahtelisin MOT ohjelma siit kui vaihto-oppilai pietää surkeis olois maalimal. Lieneekö hei pikku Liisa-Leena-Lotta-Mikko-Annikkie pakko sinne ameriikkaa ängätä. Tai eiväthä hyö vissii sinne änkäjä, miust taitaa olla semmoin ryhmäpakko. Niinku esmes ku se naapuri kummin-kaiman-vainaan-hentun-liisaki on siel olt ja o nii ihanaa olt. Nii ja isäkii (insinöörmies) Jukka-Pekka-Otso-Simo on ollu. Ja äippä kans, en muista ennee häne nimmee.
Joka tappaukses semmost aatteli kahtoo ja se alakaakii just jote tää loppuu. Ja jatkuu sit jäläkeenpäin.

Siel hyö sit olliit huonois olois ja ilima ruokoo isos mualimas ja sen pituinen se.

Kaikkii ain tarvii nii aukoo. Mut miu lihakset pittäis kyl aukoo. Se hyväkkää kuntojumpparmaikka ol lyöny lisäkierroksii mei reeneihi ja punttie kokkoo ol kans suurennettu. Ja sen kyllä huomoo, silleesä, et paikat o kippiiks tulos taas.

Ylleisliäkäril käin siel Ampijaises vai mikä sörrijäine hää lieneepi, tyttö tutki piätä ja nuamoo monel ertappaa vaa ei keksint mistä kipu tulloo. Ja ku ei kert keksint ni sano jot otaha aika neurollookile se se tän homman tietää. Suattaapi olla semmoin kolomoisenhermossärky tai joku semmoin. Mut vasite kahtokee mitä siin käytettää liäkkein. Siellähä o kaikki miu liäkkein paitsi miul ei viel oo tuot kannapista eli kammoo. Just, just, mie kyl kinuva silt lekurilt jot het kiruttelet miul piliviresepti, ei tarvii mankeleilt käyvä ostamas niinku nykysi.... Voiha mie kasvatel kyl ihekkii, siin onnii sairauvelomalaisel mukavoo puuhastelluu. Kyseleet, nää miu valavojat, jot mitä sie puuhailet ni onnii nohakka sannoo jot mie vain liäkkeit ihellein kasvattele ni eipi tuu vähä paljo yhteiskunnale kalliiks.
Ei tää kuiteskaa mikkää iha huvittava homma oo ku koko aja koskoo johonnii kohtaa piätä.

Huomenis o A:n synttärit ja M leipo jo kakkukakkuliini mut miu leipomukset o tekemät. Mie teenkii ohari, osta Litli kevaptsitsuja vai mitä lieneet ja sit leipase niit pikku kakkusii eli pittoi, sallaattii ja reika poikai jukurttii sivvuu. Kyl hyö siit tokenoot. Leipä ku o suus ni pyssyyt sen aikoo hiljoo. Miut haastettii autokilipailuihi, leisteissönil ajamaa. Pirskale osti just uue peli mitä mie en oo tahkont. Suattaa tulla kiire, et voittaa teinit. Voittoo sitä aina lähetää hakemaa. Iha niinku siin yhes Päijännepurjehukses, jos ei voitettu mut ei oikei hävittykkää ku kerkesiit ottoo just maalilinjan veks ennenku siihe piästii. Kyl sapetti.
A-studiol män.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti