sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Miut jätettii, Reetu ei laula

Mie jäinkii nyt sitte tänne maille kons ukki o viel kippii mut onneks paranemmaa päi. Ukkimummo halus vissii miust seuramiest ja vähä appuu ku hää siivoiloo kaikkii romujaa pois. Ei muute oo vähä paljo. Noo ei, kaikenmaalima pient sälää mitä nyt kaikil kertyy. Nykysi tuntuu eläkeläisilkii kerrätyvä elektroniikkahärpäkkeit vaik kui. Saati sit tämmösil virriileil tikutaku kuruil. Joo, vissii pitäs mökilkii mennä jottai pussailemmaa mut ku ei oo ku see uus hyvä untuva palttoo mukan. Taitaa tulla kierrätyskeskuksen kiekka. Hommoon jonnii vuateparre ni silhä se. Ei muut ku tilhi kahvoihi, prrrrrmmmm.

Suatii se kattoki mualattuu kyökistkii, iha tais tulla hyvä, ainakaa ommaa silimää ei sairasta paljoo. Ainaha niit arvostelijoit kyl sitte jäläkee päi löytyy mut olokoot omas arvossaa.

M läht sitte hurruuttammaa koht Sumatraa ja sielt A:n kans kottii. Vel Pesko ol nähny pösö ja sano jot kuskipuole takavalo pimmeen. Ei ois tarvihtenu olla, tiiä tuas minkä sorti kirurki pittää olla jot seen suapi vaihettuu. Vai joutuuko auton laittammaa Ranskaa tehtaal mis purkaat kokonaa. On nimittäi kokemusta Tätsky punton etuvalost. Melekeesti kaks tuntii operoin sitä enne ku uus lamppu ol paikallaa. Käsilöissä ois pitänt olla viis ylmiärästä niveltä ja viis senttii ympärysmittoo mut vahva ku Arnolti Svartsenekkeri.

Saanko valittaa? Valitan joka tappauksessa, miu vasenta puolta nuamasta särköö. Ai, et o kippee silleest ku hampaas ois oikee paha reikä. Reikee ei oo, se o tiios. Mikkää ei auta ku panakooti ja ryskätyö. Ryskämises o se hyä puol, et ei kerkii ajatel mittää kipui. Mut ku ei koko aja niit semmosiakaa hommia oo. Tää loki kirjottamine vähä tassaa, ei jouva ajattelemmaa muit juttui, niinku kippui. Jos teksti o tavallistai omituisempoo ni se johtuu just siit kivust. Tekkee nimittäi miel kirutel sillee ryskämäl.

Saakeli Linda Line sano mie. Mei pit lähtee kaverloije kans Tallinnassee ens viikoloppun mut hyö kylymäst ilimottiit jot liikenne onkii tält vuojelt loppu ku suattaa olla pahoi kelei. Voi sen yhen suti, ei muuta ku hommailemmaa uuet liput. Onneks Exprssiltä löyty paikat, ajallist menekkii ei sit tuu hirviäst. Ja mie touhake en oo viel kerent hakkee niit lipu hintoi takasi sielt Linttajaloist. On muute iha seuraava possakka minkä tienkii ku tään suan lopeteltuu ja siihe ei kyl pitkää mää.
Reetu ei laula.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti