keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Crazy days, roilersallaattia

Oh yes. There was sooo much madams and I. Se niistä kielistä mutta aikalailla se paikkasa pit, olha siel äijiikii.
Helekkari yks toiskätine työnnäys oikei vängälä pankkiautomaatil miu ettee. Se ei kyl olt sen äijä vika vaa se euko röpin. Ukko yritti parraasa mukkaa yhel käel tonkii korttiisa massistaa ja eukko ei sit yhtää voint auttoo. Sit isäntä sai rahasa nostettuu ja män sivvuu mut eukko perhana jäi ettee seisomaa ja jupis tohkeissaa jot o se hyvä antoo invaliitile tietä ja opetella oottelemmaa jonos. Voi he******ti mikä tampio mualimaparantaja tää luul olevasa. Meinasi sannoo jot nyt akka vie se lihavuoreis männessäis vaikka Ämmässuole tai johonkii pois immeiste tieltä noine älyttömine juttuines.
Toine hyväkäs ol kassajonos semmoine vähä pissaliisukkaa iältää vaa ei järeltää varttuneempi huitukka. Hää ol kaverisa kans ostamas kahta avokaattoo ja yhtä sukkelpötköö normijonos (pikakassattii on keksastu). Ostajatyttö ol jo maksamas ostoksijjaa ku tää hyväkäs seisoo miu ees ja räpeltää nokiaasa (paska laite) nii jot mie en sua miu lihoja tiskii. Sil mie ärähi jot määhä nyt jot mie suan nää tavarat hihnaa.
Oha miulkii herkus ain näit ommii huvvii näis liha- ja kalatiski jonois. Par kertoo o vissii täti-ihmisil männy Tenat kosteiks ku o tult miu vuoro. Mie ku tappaan ilimotella kohtuu reippaala iänelä, et nyt o miu vuoro ja mie oon tiälä. Myyjät tuntuut tykkeevä ku eivät tarvii arpoo kolomestakymmenestä viijestä immeisest kuka se o. Vähä tällee, mut miu ei tarvii sannoo sitä nii mont kertoo ku hei.


Ole Olee

Mie kyl sano ain sillee hienostunneest Hola! niinku espanjalaisettii elikkäs siin kuuluu mut ei sit oikei kuulukkaa se h-kirjain. Hyöhä sit ei oikei tunne mokomoo. Tännää siihe järkytyshommaan män kukkaisosastokkii ku kävi ostamas M:lle orkkidea. Onnii näti olone kukka vaik iha sanonnii. Ja kestäväin jos sattuu kestämmää.
Tämmöst ol hulluil päivil tännää. Huomen suattaa olla uuet kujjeet. Jaa miehä kävi Halosellai ku heil o joku imperiumi vastaisku alennusmyynnit kans. M mainihti miul jot siel ois Levikse varmarloita alennettun. Olha siel mut ei tietyst sitä mallii mitkä mie halluisi ja yhet ol mitkä oisi halunt ja olliit alennetutki mut ei mahtunneet. Olvat pinkeet ja lyhkäset.
Mie näist varmareist rupesinkii ihmettelemmää, et minkä muotossii immeissii nykysi o. Jos sattuu lahkee pittuus olemaa sopiva 36" ni ympärykset loppuu 34" tai 36". Vahingossakkaa ei löyvy semmost ku 38"/36", eli semmost niinku mie ei oo olemassakkaa. Joko o helekkari laiha liero pitkine jalakonee tai sitte ihtesä ähkyy syöny röpi jollei oo jalakoja just ollenkaa. Sen takkee se vissii onkii röpi ku ei oo piäst liikkummaa. Ehä miekää mikkää laiheliini oo mut vissii kohtuumuotone kummissii vai mitä M?

Tänä iltan myö päästää A:n kans taas reeneihi ku öile sali ei olt auki ja ol ne synttärkekkerit. Lähtöö röpit meist.

Pitäskö vielä loppuu jottai vittuiluva harrastella. Hahahaaa, mie ruppee iha Hynyseks, onkii ihme jot se partajesse ei suanu mittää kirjallist eepost aikaseks hullui päivii varte. Sit ois oltkii hyvä Akateemises käyvä laval pamisemas kalja- tai viinapullo kouras ja kertoo mahottommii suavutuksistaa. Ei oo kyl miust sil äijäl mahottomat suavutukset. Kailottaa hevvii suomeks ku ei enklantia eikä varsinkaa ruotsia ossoo. Kirjottellee iha mitä sattuu ja sitte katehtii Tsheekkivä. Haahhhhhaaaa, mitä härjänpyllyä. Josta tul mielee, et siel ol tarjoukses myös sisäpaisti 11 ekee kilo, sitä kotmaista ehtoo pihikarjoo. Osti sittäi. Saakel ku ol nii pal tavaroo ni sikaosastokkii ois olt halapoo.

Kahtokees vai, nui jäi Hynyne miu lihajuttui vällii, nii mie hänt arvosta jot eloto lihakimpale voittaa. Tännää M suap luva tehä ruua.
Roilersallaattia.

1 kommentti:

  1. Vaatebisneksessä ei tunneta enää normaali vartaloisia - mihin sinä kyllä ihan kuulut.
    Tai sitten vaatteita ei ole enää tarkoitus tehdä "istuvaksi".
    M ei sit suonu tehtyä ruokaa, kun heilutti mopinvartta ja uupui sen jälkeen tyystin.
    Sit joku toinen pv.
    -M

    VastaaPoista