lauantai 5. tammikuuta 2013

Vese jyllää ja pekoriinoo, pyh pihkoo.

Veispuukki voittaa lähivinkki.comin!
Jopa rapsautti veispuukki ryhmä ru^^^^qvistin kiinni ihe teos. Eli jäpikkä lemme työs juluppi auk tytö akno takan.
Uraa, uraa, yhteisöllisyys. Siin o sit voimoo mitä täs yhteiskunnas tarvitaanki. Ruvetaa polliisiks, perustettaa tietokantoi kylä juopoist ja muist rillumarei veikoist. Kahellaa uutimii takkaa mitä pihoil ja naapuris tapahtuu. Ei tarvii töllötint, netti o pakollin ja tietokanta ynnä veispuukki jot tiiot saahaa varmast Amerikkaa ast. Ja nyt pannaakii palaveli iha muuvale ku Hamina papertehtaal jot Pohjosemma-Korea pojat ei piäse sitä pökäleelä poksauttammaa tuhanne kappaleeks. Joha ru^^qnkvistie tiiot hävviisivät. Nehä onkii tää yhteiskunna pahin viholline.
Siin tulis sit mukavast siästöjä ku polliisit voitas kokonaa tai ainaskii osinee lommauttoo ja laittoo kortistoo. Niitä siästöjähä se yks akka o jo kovast haikailtkii ja lopettaa lentävä polliisi kokonaa.
Hyvä, piäsöö rapitommi möksäle kutosta pitki ku peltipollisii paikat o tiios. Ja motukka tiel niit ei oo ja ainoo estävä homma onkii nää kotvahit veispuukkinnee. Vua miepä hommoonki semmose laittee autoo jot matkustuspuhelimet ja netit ei lähel toimikkaa. Paappa perkule tietos veispuukkii vaikka harakaseläs mut setä on mänt jo. Hahahahhhhaaaaaa, mie naura vaa iha samal taval ko Bubbles. Ja aja iha tällee.
Tollot, halluutte ajassa palata jonnehhii viime vuostuhatta eellisele ajale. Meil o sitä varte täs yhteiskunnas polliisi, palakatut virkamiehet.
Soittaapa sinne ja sannoo jot tääl on nyt se ihtesä esittelijä tai kahtelija tai juoppo tai huumehemmo tai litkuliisa tai iha mikä muu vaa mikä ei siu mielest pihalleis kuulu. Jos se ei polliisii kiinnosta ni joko a) heil ei oo just sillo aikoo tai b) eivät kaho tarpeelliseks puuttuva asjaa.
Jos polliisil ei oo aikoo puuttuva asjaa ollenkaa ni sit puuttuu polliisija. Ei mittää helevatu veispuukkia. Sitä veivaust ku myö kaik ruvetaa käyttämmää ni ollaankki tilantees jot polliitikot huomaat, et eihä tääl mittää pollissii tarvitakkaa ku immeiset hoitaat nää hommat iha ihe.
Eipähä siinä sitte mitä, mut sitte oiskii syytä muuttoo lainsiädäntöö. Mie sit ruppeen käyttämmää polliisi konstia. Niskalenkki o miu kohala iha lievin mitä kehtoon käyttee.

Ja kahoha vaa, miu olo o korjaantunt kummast ko oon alakant jällee vi^^^^lemmaa kaikil ja olemaa yhteiskuntavastane muuteskii. Jo autto ku tein liäkärtoljakkee sanoje mukkaa, et syö sitä tai sit et ja tuota voit vähentee tai sitte anna olla. Joo, omahoito on näis sairauksis kätevä homma. M:n mielest sen näkkee töihi männes ja tulles seiska ratikas. Joka päivä. Kyl mieki sen näin vaik öilispäin mäntii Pasilaa päiväsaikaa. Ol aikamonta semmoses tilas olevoo, joille paras paikka olis olla joihinkii ovviin takan ja sit jos tarvii pihal männä ni joku tolokkupäine mukkaa. Miekii oon olt siin tilas, ei maanikkoo vissii kaupunkii pitäs yksinnää laskee. Rahat män hyväst veihelä tehtyy parra ajjoo, aurinkolassii ja mitä helekkari härpäkettä sitä pitkää männä maniskapäissää ostammaa. Onneks ei olt mahollissuutta asuntokaupoil ku ei sit asuntoo oo. Siitä puolee hyä juttu.

Ruokaresetist miul ei oo mittää hahmotusta. Puuro kuulemma laitetaa uunii tulemaa, riisist, mie kyl ohrast tykkäisi enemmä. Maistuuki jollei.
Joku hupsu sais laitella kommentiks resettin mitä tehä ylmiäräsile avokaatoile. M osti niit pussillise Litlist ku halavala sai, nyt ne ruppee olemaa parraimmilla elikkäs muanantaina pilala jos ei syö. Mut ei sitä avokaatopasta ohjetta mikä netis pyörii ja joho tulo pekoriinoo ja parmesaanii. Se on kuulkaas semmoin homma, et niie molempai juustoi sotkemine toisiisa o iha joutavoo hommoo. Maut o nii lähelä toisijaa lämpimin jot seleviää kyl vua toist käyttämäl.
Ei piä sortua kikkailuu, jos ja jos pittää käyttee kahta italialaist kovaa, ni sit pekorino pepatoo ja parmesaanii.  Sitäpaihti ohjees ei ilimotettu minkä ikästä pekoriinoo.
Ei kikkailla, sano Illu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti