torstai 10. tammikuuta 2013

Painajaista ja kunnon otilla

Vaihteen vuoksi painajaisia.
Hertsikas piti käydä näyttämässä kättä, joka yllätys, yllätys ei ole parantunut ollenkaan. Sepä se kohensikin mielialaa.
Pinne on ja pysyy.

M:n työpaikalla kävin kattomassa työpaikkoja ja ylläri jälleen, siellähän se oli mun ennenmuinoinen paikka haettavana. Ei muuta kun hakemus kehiin. Siis tällä hetkellä minulla ei ole työpaikkaa tiedossa työnantajallani mutta työnantajalla vastaavasti on avoimena työpaikka, jota olen tehnyt. Lisäksi olen siihen ensisijainen hakija. Eivät siis viitsi ilmoittaa suoraan tai laittaa hakijoiden nippuun niin vältyttäisiin paperisodalta. Nooh sotalaitos sotii vaikka sitten paperilla.
Paperitiikeri siis.

Tårta på tårta, käytiin sitten Auroran porteilla. Ensin ovivahti suoritti jo tutuksi käyneen alkukuulustelun, jonka jälkeen siirryttiin sisään odottelemaan. Hirvee olo oli, tietty kun oli nähnyt niitä painajaisia. Jo parin tunnin odottelun jälkeen päästiin lääkärin tupaan. Nyt olikin edessä varsinainen tehopakkaus naiseksi. Kaksisuuntaisen erikoisyksikön perustajalääkäreitä. Varsinainen kommando siis. Olikin semmonen. Sano, että nyt heitetään opamoxit huus sinne mistä ovat tulleetkin ja napsitaan niiden sijaan ketipinorin poikasia. Ovat yhtä hyviä kun bentsot eikä jää koukkuun. Ja kun nyt sitten sattuu tiistaille olemaan peruutusaika niin tuut sinne. Nappas samointein mut pois Kivelästä kun ei oo lääkäriä. Hoito siirtyy Auroraan, jota olen pitänyt jo aiemminkin varsin pätevänä paikkana. Olihan siellä kylläkin se yksi vanhempi herrasmies, joka käski napostella opamoxeja varsinkin jos autoa meinaa ajaa!?! Sitten oli se kiva ja nätti Olga, joka paitsi, että oli nätti oli myös oikein järkevä.
Labraan pitää mennä perjantaina ja niistä tuloksista sitten tiistaina katellaan sopivat lääkkeet. Sehän passaa hyvinkin.

Illastapa en sitten muistakaan juuri mitään kun tuli niitä opamoxeja napattua siellä otilla odotellessa kun oli oikein hirvee olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti