perjantai 11. tammikuuta 2013

Labrassa ja zetaa

Aah mikä auvoisa aamu herätä päänsärkyyn. Onneksi M oli jo hereillä niin pyysin Buranan. Sitähän ei sitten pitäny ottaa, ainakaan mehun kera. Oli näetsen sokeritesti labrakoeluettelossa. Ääääähhh. Siinäpä.
Labraan pääsin tötterehtien napakassa tuulessa. Onneksi Kirralla ei ollut kuin pari ihmistä ennen minua jonossa. Luoja sentään jos siellä olisi ollut viisi hutavaa lasta ynnä seitsemän huonokuuloista vanhusta selvittämässä sairauksiaan. Olisi kokeet jääny ottamatta. Kirra on kyllä aika harvoin tukkoinen paikka, yhden kerran kesällä jouduin jonottamaan hieman kauemmin ja se oli tieysti se kerta kun otettiin virtsanäytteitä. Kauhea hätä ja lisäksi janotti eikä saanut juodakaan.

Kirralta repsuttelin itseni Eromangan konditoriaan lattelle ja croissantille. Ei maksanu kuin viisi € mutta ei kyllä ollut läheskään yhtä hyvää kuin Cafe Esplanadissa. Siis seuraavan kerran sinne. Ja vielä oli lautan lähtöön aikaa niin, etten viitsinyt mennä kopille. Rikun kirjasto kutsui. Kun ei huvittanut lainata mitään niin menin kirjatorniin katselemaan kasvikirjoja. Hyllyssä olikin esillä Mustilan arboretumin historiasta ja erityisesti kasveista kertova kirja:"Lumoava metsäpuisto: Arboretum Mustila." Kirja on oikein mukava kuvineen ja lajiesittelyineen. Kirjoittajat ovat eri alojen ammattilaisia, joiden työ tai harrastus on tuonut arboretumin yhteyteen. Merkillisenä pidän kuitenkin, ettei nykyisiä arboretumin työntekijöitä mainita. Ei edes Jukka "Jukkis" Reinikaista.

Lautalla kotiin ja arvatkaa mitä? Otin opamoxin siis yhden ja vain yhden plus yhden ketipinorin poikasen ja kävin pötkölleni. Vähän aikaa vilustelin sängyssä, jonka jälkeen söin mysliä (muistinpas!), löin lisää löylyä peiton muodossa ja nukahdin herätäkseni A:n tuloon. Seuraava havainto olikin M:n tulo. Siitä sitten mitään sanomattomassa tilassa.

Eli päivän oodi oli vetää ZETAA, no tietysti siis unta palloon.
Catherinekin on bipo.

Ps.
Se muistaminen tarkottaa sitä, etten ole lähiaikoina muistanut puoliakaan tekemisistäni saati siitä mitä pitäisi tehdä. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti