sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Majoneesi, viikon kohokohta

Sairaspa taas.
Ei ole juuri tullut mieleen kirjoitella blogia. Eikä tunnu vieläkään oikein hyvältä. Väsyttääkin tolkuttomasti. Heräsin vasta joskus yhentoista mailla. Nyt kello on yksi ja väsyttää edelleen. Ei tuu mitään. Ulos ei viiti mennä kun siellä on armo tuuli joka kiskaisee viimeisetkin järjen haivenet korvien kautta päästä. Olishan siinä hyvä puoli, lähtis ylimääräiset vaikut veks.
Mielipuolenpäiväkirja näyttää semmoista pikkuisen paranevaa tilaa siitä tiistain angstista.

Mittään en muista mitä olisin viikolla tehty. Jaa olinhan mie perjantaina työ(ttömyys)paikalla kuuntelemassa miten amiedun mielestä irtisanomiseen pitää suhtautua, se on voimavara ja uusi mahdollisuus. Ohhohhooo sanon mie. Ja työkkärin mies esiteli etupäässä työkkärin nettisivujen etusivua, joka tulee uudistumaan hetkohta. Ja sitä minne ei kannata itteensä kiilata palveluja samaan. Kun niitä konttoreita tietysti tässä laman aikana vähennetään. Tietysti, just sillon kun eniten on tarvetta. Aika tyypillistä menoa yhteiskunnalta.

Ruokina ollaan syöty:

Torstaina
Rosmariiniperunat, rosamundista pienet siivut sivuilta veks ja halki. Oliiviöljyä, rosmariinia ja suolaa pintaan. Uunissa 200 astetta kunnes ovat kypsiä.
Kalapuikot jotka kannattaa paistaa pannulla voissa. Uunissa niistä tulee nykyisin lötköjä, en tiiä miksi.
Limettimajoneesi, ohje taitaa olla jossain kohtaa blogsaa. Jos et löydä ni googleta. Ite tein semmosta yyberhelppoo sauvasekotin juttuu ja hyvää tuli. Etikan voi kuitata limettimehulla ainakin osittain. Kuorta joukkoon.

Perjantaina
PIZZAA

Lauantaina
Paistetut turskafileet
Keitetyt perunat, siikli
Majoneesi, taas sama.


1 kommentti:

  1. Väsynyttä on meno täälläkin, on ollu sellasta hulinaa koko viikko, ettei tässä oikein oo mukana kestäny. Viime yönä nukuin 12 tuntia ja silti väsyttää. Ehkä nukuin liikaa. Tiedä nyt sitten näistä.

    VastaaPoista