perjantai 4. tammikuuta 2013

Hammaslääkärissä Vargi kaa

Haa, ei ollukkaa miu aika vaa A:n. Miu pit männä suattomieheks ja muute valavomaa jot eivät vie lapselt kaikkii hampait suust. Ei vient, ei olt kyl reikiikää va semmosta plakkii siel vähäseltää ol. Otti sen pois. Kehveli etupalikat olkii vähä ristronkkelillaa ja semmossii maitohampai. Otti rönkkenin jot mites ne oikeet hampaat sit tulloo. Vähä vinnoo tulos, eipi muuta ku parin viikon piästä nyhetää eissä olevat palikat pois jot tava hampaat sit mahtuut paremmi hollillee. On niilä nykysi konstit.
Sit viel yks täti opetti jot mite niit palikoit harjataa. Vaik ol just koulul käynt opettamas. Hyvähä se jot hunsvotile uuestaa.

Mites mie, jo paremmi. Jaksoi herätä ja lähtee matkaa. Tentisti jäläkee mäntii M:n työpaikale kokkoomaa sen semmoin paperleikkuri härvel. Ei ookkaa mikkää tavalline saks systeem. O semmoin puoltoismetrii levvee apparaatus. Mahoto härvel ja iha IKEAsta. Joka ikine ruuvi irti ja kaks työkalluu mukana. Ja puulaatikkoo pakattun, hik valu enne ko härveli osat ol pihal sielt.
Mei pit männä sinne ku ei sen reppana työpaikal oo kettää muuta ku M jol ei olis nelsormist sormikast. Elikkä semmost jost peukalo puuttuu.
Peli suatii kassaa ja lomps pois poikkeesa.

Saiwatsust pitsaketarpeet kottii ja nettii ja kaverin kans kypettämmää Muurmannii tunni verra. Siel ol kuulema lunta ja muuteskii mukavata. Emäntä koton vierailemas kahe tuhanne kilomeetteri pääs. Se hauskuuttaa usseesti.

Siinä se jauhelihast ja muist tykötarpeist pitsake loihtimmaa ja Netliksist "Hiirii ja immeisii". Paitsi mie ja M jouvutaan vissii mänemää makkarii tietsikalt kattomaa jottai muuta ku A vallotti telekkari ja kahtoo möllöttääpi "Palluuta tulevaisuutee". Joka o miu ja M:n mielest semmost jota ei tarint ol ies männeisyyes.
Varg Veumiks män.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti