perjantai 21. helmikuuta 2014

Tasanen etumus, sitä lohta

Nyt alotellaan kummiskin teksti sil jot Olli Jokinen tekas hienon maalin vaik tuomarit sitä venkoilvat aikasa. Hienoo Olli vaikken mikkää urheilumies ookkaa. Hyä nii.
Sit männää asiaa täs pellii kahtoes, mie siit nii vällää ja kaik hienommat tilanteet tulloo uusintan ja ainakii tauoil nää kommentaatttorit ne viisaast selittäät. Nyt sitte kannattaa heikkohermosimpii heittee tään lukemine pois. Nimittäi tulloo terveysasjaa. Koskoo miehiä, ei se varsinaisest satu mut harmillist o. Otsiko mukasest nykysi o tasane etumus nimittäi kalsaris. Arvatkee onko hankaloo, ne kalliimmat ja toiste mielest parraat osat immeisest o iha litus siel haarai välis. Minkä takkii nykysi ei kalsonkii tehä ennee kunno etumuspussii mihi vehkeet mahtus. Miulkii o muute hirmuse mukavii Varustelekast ostettui Mil-Tec housui mitkä mukkailoot miu hyväst kehittynnei Gluteus maximuksii. Vaa ei oo varustepussii. Nooh, mie oon jo sen ikkäin jot miul se aiheuta niit lapsettommuusonkelmii mitä lissääntymisikäsil nuorukaisil. Oisko tähä puututtava jollai lail. Vaik sillee jot persuuksis tai siin tasases etumukses lukis tällee:"Tasanen etumus - suattaa aiheuttoo lapsettommuutta. Ja ainessii hiostusta." Silleehä tupakkiaskiskii lukkoo.
Sitäpaitsi ruotsalaiset tek täs maali, voiha suti.
Sit viel kalsonkist, niithä o niit semmosii puuvillakankaisii pokserimallii siit tiukast kankaast. Hyö ne erittäi epämukavat olemaa. Aina männöövat haarovällii nii piukal jot paikat o iha hiertynneet. Mie muista eläväst ku oli Öhlämis töis semmoisen plutuuna komentajan. Lähettii 20 kilomeetri mehtäkävelyl mitä jokskii marssiks sanottii. Miust iha vua semmost lentustelluu pitki polokui ja teit. Yks hyväkkää poika ol laittant jalakaasa semmoset uito siihe aikaa jakamat urheiluhousut. Iha suorat tiukat ja just sitä puuvillata. Piästii vissii viis - kuus kilomeetterrii ku piettii semmost isompoo taukoo ni gruppenvyyhreri tul miul sanomaa, et tuol o yhel pojal asjat pahast. Mie kahtomaa ja nii ol, helekkari nivuset iha ruvela. Mitä siin sitte muuta ku reput ja muut nyssäkät toisil ja hää linkuttammaa sen minkä kyken. Vast kympi kohal ol semmone tappaamispiste mis suatii immeine rakvaattori kyytii. Ja otti elikkäs vastaaottoreisu se sit hälle ol. Ois vissii sit pitänt kahtoo kaikkii kalsonkit jot mitä o jalas. Vaa jotenki se jäi kahtomata ja vikaha ol täysi miun.
Eellisen takkii niis housuis pittäis olla merkintä:"Tiukka kangas - suattaa aiheuttoo huavaumia." On niitä kyl vissii jottai hyvviikii housui vaa ei oo miu silimii sattunt, nimittäi ne mitkä o oikee muotoset o tehty nii löperöst kankaast jot ne venähtäät ekas pesus iha epäsexyiks. M sannoo jot pitäs ol ku Pekkamil kalsonkit, ne o just niitä männööt löperöiks, mokomii henkkamaukkoi. Lätkämatsiskii tehtii huarakonttor, extraño?

Mitteekä sitte? Käytii tännää M:n kaa Herkus ku häl ol vappaapäivä millo pit järjestel A:n huonet, ei järjestel. Ei se mittää, se o sama tie sekasi ku herra saapuu reissultaa. Kaupas olkii hienot loppuviiko tarjoukset, entrekööt 13,90 kilo ja loh samal hintoo, sia vilekkii ois olt ales mut ei otettu. Entree otin 9 kipaletta joist riittääkii hyvi pakkasee. Sit o mukava pyhäsi vaik rillata. Mie oon vähä aatelt, et jos meil syötäskii näit isompii liharuokii pyhäpäivin iha ku vaik enklannis millo hyö syöt sen pyhä roasti. Ja tekkiit toise maali riettaat, ylvoimal. Ja tekijän M:n mielest nii suklaasilmäin Karlssonni, mokomaki amisviiksi. Nii, tälpäivee mie tienkii paistettuu lohta tietyst. Aattelinpa tehä sen tään Oliveri Jamie mukkaa ja huomen sit roippeist häne mukkaasa semmose vilotaikinapiiraa. Resettit mie näin häne semmoses ruua siästöohjelmas. Luuli reppana jot häne kotsivuillaa o resetit vua annaha olla, siel olt ku mainos jot osta tää kirja. Arvatkee ostanko 9 punnan kirjan jostakii amatsooni kirjakaupast. En. Kyl mie sen verra tolokuissain oon, et ossoon sen tehä ilimannii. Kulla.

M käi täs välis kirjastos ku häne hermot ei ennee kestänt. Romahtoo meinas. Ihme homma vaik just öile illal sano jot häntä o kuskattu pentun koulu kaa Sumatral Ovako terästehtaal ja Imatra voimal sähkötekkoo kahtomas. Luulis oleva teräksiset hermot ja virtoo kinttais. Eikä pelätä mokomoo kumipalika lätkimist. Ei kuulema kaho ennee ikinä moist jos Suomi männöö ja hävvii.
Eikähä tää miulkaa mittää kevyttä hommoo oo. Mokomoo pittää tuijottoo ja teitä yrittee viihyttee. Jos täl kertoo teksti ei oo viihyttävä ni kyl sitte tiijjätte mist se johtuu. Oha täs tietyst se, et jos Suomi hävvii ni iloksenna voitte lukkee tään ja aatel, et kyl toisilkii männöö huonost. Niinku tään onnettoma ploki kiruttajal. Et se toimi teil niinku surukarkottajan, ymmärrättes työ. Siin o se semmone tsykolookine siirtoehvekti, ku ihel männöö vähä huonost ni kahotaa jot tuol männöö viel huonommi. Tai joteskii sillee. Ja kyl Suomi sit häviskii. Siit vaa siirtelemmää sitä surruu. Ja jos teil o, ni nyt o se paikka millo niit tarvittavvii voip ottoo.
Sitä lohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti