sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kyllä löytyy, viikol kevyttä yläpilivee ja ruokoo

Mie ku se kirutteli siit kalsonki onkelmast ni ei tilanne ookkaa nii paha mitä luuli. Vasepookis ol semmone mainos mis esiteltii miehil kalsonkii. Ja pithä se kahtoo mitä ne o, uteljas ku oon. Aikooki täs o ku töllöst loppu ohjelmat ja Puttoussii tuas tul kahottuu ja leivät ynnä pitshat leivottuu ja syötyykii. Tul muute hyä siit spelttileipäsest. Ei olt olleskaa peltileipee, nii o murreeta ja minkä makusta. Iha o er luatua ku kaapan leipyskät, parempoo ku Rampoise patonkikäkkyrä. Oikee pähkinäin niiku paketis luvattii. Ja leipäjuurettii käyä kohisoo nii ja haisoot iha oikee kunno kiljule. Semmosele äitysäle mikä piähä käyp ja horjuttaa.
Nii mut niist kalsareist, oha aika villi näkösii. Miepä rävväytä tähä par kuvvoo ni suatte kahella ihe, ei tarvii selitellä.

Kevyt malli

Vielähii kevyemp malli

Nythä o nii jot nuisa ei sit kyl kiristä ku vua hommoo omal mital pöksyt. Omal mital vähä sillee ku yks Sirkka myi makkaroi Huvinieme tanssilaval kaasurillist. Ain sano jot: "suat ilimasiks makkara jos isomma laitat rillii." Ei olt kukkaa laittanu. Sammoo mittoo se tarkotti ja kyl työkii ymmärrättä mitä mie täs aja takkaa. Miepä oikee ruppeen mainosmieheks vaikken ylleesä ookkaa niinku oon yhes jutus kertont. Va täs mainostan, iha sil verukkeel, et vaik saisi yhet kokkeiluu. Se virma o semmone ku Royalunderwear, hei nettisivut o kyl sitte semmoset jot mie en kehtoo linkkii tähä laittoo. Ei siel mittää hävettävvöö oo muuta ku se, et ne ei meinoo aueta ei sit millää. Mie sitä linkkii tähä ies suanu ku miu hermot ei kestänt. Mikä lie joku puolalaine virma. O niil vases sivut kahtokee vaik sielt. Tiiä mil sielt sais mittää tilattuukaa, en tainnu suaha mainoskalsarija. Mut ois miul kyl käynt hyväst, nyt varsinnii ku oon salil käyny ja maha o vähä samamalline ku noil karjuil nois kuvis. Miulha se o tietyst semmone miehekkäämp ku mie oon jo aikane mies enkä tuommone hontelo poika niinku nuo.
Nii se Suomi sit otti ja voitti sitä ronssiaki sitte lätkäsä. Onnee vua voittajil, iha ol hyä suoritus.

Nyt mie tienki semmose tempu jot mään pesasemmaa hampaat ja sitte tupakille ja sitte kahtomaa taikinajuurii ja sitte oma kulla M:n vieree pötköttämmää.
Mie jatka aamust tätä juttuu jos o asjaa, muute jatka sit ku jatka.

Jatkaha mie vaik ei tää nyt iha uamuu ennee oo ku kello o varttii vail puolpäivä. Vaa kyl mie jo ensimmäise kerra heräsi mänemää vessaa jo viijje jäläkee ja kah kummoo M:ki ol herreil. Ol kuulema tapahtunt johhii omituin räjjäys keske häne unniisa. Vähä aikoo ihmeteltyvää hää hokaskii jot sehä ol miu taikinajuur joka ol poksauttant tiiviöst kanne auk. Hahhahaaaaa, ärjyvä tavaroo, haisoo viinale ja räjähtellöö. Mikähä lienöö sit vaikutus ku sitä liepuskana syöp. Ei vissii kärsi papuroka kans mättee ainakaa paljoo. Suattaa olla vahinkoi tiijjos.
Vaa se spelttileipä ol hyyvvee viel uamukahvi kanskii, ei olt semmos lämpimäleivä ehvektii vain. Pit makusa ja koostumuksesa hyäst. Jos joku alotteleva leipur lukkoo tätä ni mie kyl suosittele hetkohta kokkeilemmaa. Voipha sitä tietyst kokeneempki kokkeila jos ei oo viel sitä tehnt. Hyvä jauho.

Kyl tuas jatkuu kelil, iha o sattein ja tuulin. Ei nii pal ropistele ku öile mut ankeeta o. Rillatakkii pitäs tännää. Passooha nähä mite hää onnistuu ko tuulo tuolviisii. Ja kah kummoo, onnistuha tuo ku nuapurtalo katti tul avuks. Hää o se katti mikä halluu käyvvä meil ain kyläs ku o pihal liikkumas. Millää ei piäse tuva puolel jottei hää tulis matkaa. Ulos ei sua ku kissakarkil houkuttelemal. Kahtokee mite hää antaa ohjeit.

Siel istuu jakkaral ja naukuu ohjeit

Kyl tul hyvät pihvit ja M ol tehnt viel rosmariinil maustetut lohkopotut ja sallaati. Ei siin kummempii tarvittu, ei ies niit viinsoosseja.
Viikol kevyttä yläpilivee ja ruokoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti