lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tohtori peitotaan ja kuvia on tulossa

Saatiinpas mukavasti grillikausi käyntiin. Enää aurinko ei paistanut takapihalle mutta grilli lämpesi silti hyvin, hiiletkin oli syksyn jäljiltä kuivia.
Kassleria ja pakkasesta löytynyt entrécote tulille ja menoks. Oheen salaattia, itse kasvatettuja papuja, leipää ja raejuustoa. Vot kuinka täysipainoinen ateria.
Syötiin ensiksi kasslerit ja todettiin hyviksi vaikka mausteseos purkki tyhjentyikin niiden päälle kun korkki aukesi vahingossa. Onneksi Forest Blend on aika mietoa ja isorakeista nin sen sai huideltua pois. Olispa ollu chipotlea jota erehdyin pikkusen vahingossa ostamaan. Hyvää savuaromista mutta helekkarin tulista. Ei vissiin kuitenkaan ole vihattua siliä.
Jälkkäriksi syötiin entrecótet jotka todettiin ehkä hieman muttei paljoa paremmiksi. (Salajälkkäriksi on salajäätelöä).

Taas on kulunut aikaa kun viimeksi on tullut riipusteltua näitä juttuja, ollut Pääsiäistä ukinmummolla ja muita kiiruksia. Töissäkään viittinyt kirjoitella kun siellä on netin käyttö semmosta ja tämmöstä. Ei ole oikein meikäläisen hermoilla varustetun touhua, töks, töks, töks, jum, jum.
Henkinen osasto on ollut varsin hyvällä mallilla, ei ole tullut mitään kevät hihhulointiakaan, eikä ruohon kasvamista ole kuullut. Tosin eihän se ruoho vielä kasvakkaan.
Ainoa kohta oli kun autosta kilahti lasi rikki ihan  itekseen mökillä. Jotakin vääntelehtimistä vissiin kun ei mitään jälkeä ja pitkä halkeema reunasta. Sillon meinasin kilahtaa mieki, autossa palautus ihan tuota pikaa. Olis vaan tullu ostettua se Mondeo mitä haaveilin.

Ai mitenniin tohtori peitotaan. No sitenniin kun huomenna meillä tehdään pastaa samalla tavalla kuin Trattoria Aldinassa. Annos on "Tagliatelle al prosciutto".
Iikka onnistui epäonnistumaan pastan teossa oikein kunnolla. Levyt tarttuivat toisiinsa, niinpä tietysti kun ei käyttänyt, en sano mitä. Alokasmainen virhe vaikka osaakin ratkaista Rubikin kuution kahdessa minuutissa. Onpa tarpeellinen taito. Keittiössä tarvitaan kilut ja kalu sekä rokkia (tai sirtakia).
Huomenna tulee kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti