tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vapaata matkustusta, ei ruokaa?

Tänään täytyy pitää vapaapäivä matkasuunnittelusta kun se alkoi saada aika maanisia piirteitä. Millon Ranskaan sitten Baltiaan, Turkkiin, Kroatiaan jne. Ja varsinkin kun ei tiedä onko lomaa saati rahaa.
Lomaraha-asiat on jollain helekkarin palvelussuhdeasiaintoimistolla käsiteltävänä. Parisuhde.. luin mie vahingossa emailista. Vähentää kyllä parisuhdejuttuja jos sitä lomaa ei sit ole, niistä vanhoista lomarahoista nyt niin. Toisaalta jos niitä rahoja ei tuu niin samalla logiikalla ei oo lomaakaan.

Sitten lomapakkaa sekottaa vielä nämä työpaikkakuviot. Jos jollain ihmeellä sattuu pääsemään sinne Itä-Suomeen niin saakohan siellä pitää lomansa niinkuin sen on suunnitellut? Tiedäpä häntä. Entäpä Oopu, antavatko sieltäkään häipyä lomille tuosta vaan heti taloon tulon jälkeen?
Sissus kun on monta rautaa taottavana ja kaikki vielä kylmiä.

En saakutti suunnittele mittään vaikka kuin huvittais. Täällä työmaan nurkilla ei vieläkään ole yhtään mitään virkamiestä työllistävää tehtävää. Ei tosin näytä kovasti muillakaan olevan kyseistä harrastusta.
Viime viikolla sentään ettiskelin yhteen vapaa-ajan tilaan biliskeppejä ja muita -varusteita sekä pleikkariohjaimia ja -pelejä. Tee työtä jolla on tarkoitus.

Tiedosto:Suomenlinna naval battle.jpg

Oho, tulikin tuo Suomenlinnna strikes back kuva tuohon vähän niinkun vahingossa kun aloin tätä työn tarkoitusta miettimään. Laivathan pitää julmettua hurinaa kun ajavat meidän ohi. Olis hyvä kurmuuttaa niitä välillä hieman. Loppus samalla turha polttoaineen kulutus, pääsee sinne Ruotsiin fillarilla Tornion kautta jos oikein on tarve mennä. Ja purje- ja soutuveneetkin on keksastu.


Äääh ja ööh, ei tähänkään oikein jaksa keskittyä. Levotoin olo, piti oikein vielä tempasta Massive Attackia varmuuden vuoksi soimaan. Kyllä ahistaa taatusti enempi on se senverran hidasta mätkytystä.

Ruokaosastosta ei sitten tälle päivälle olekaan mitään tietoa, ollaan vissiin syömättä. Eilen M oli valmistanu pottumuusia sunnuntaisen paistin lisäksi.
Ei ruokaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti