torstai 18. huhtikuuta 2013

Ei uutta länsirintamalla, soosia ei oteta liikaa

Joo, hiljasta on ollu. Eilen sitten unohtu riipustaa tähän, että sain laitettua hakemuksen tie- ja oja-asiantuntijaksi itäisenpään osaan Suomea elikkäs Savonlinnaan. Mikähän siinä on kun sinne viehättäs lähteä enemmän kun Oopuun. Oopussa olis se viis vuotta lusintaa mutta Slinnassa kymmenen. Sehän se vissiin on kun homma tuntuu paljon viisaammalta kuin mennä konttorirotaksi johonkin esikuntakinteen. Pääsis aina välillä tarpomaan soille ja saloille ja sitten olis niitä sisähommia kun siltä tuntuu. Maastohommia kun on aika hölmöö tehä mahottomilla keleillä, siitä mitään tuu kun paperit suttaantuu kuin entisessä kokeessa.
Kyseinen koe oli näitä AMK aikaisia, taisi olla joku monimuotoisuuskoe jossa piti etsiä paikkoja joita ei olisi saanut hakata. Hakatttuhan ne sillä kohteella oli.Sanktioita olisi pitänyt antaa kun puronvarteen ei ollu jätetty suojakaistaa ja silleen. Mutta paperit meni kyllä ihan möhjöksi, arvella soppii millä se maisteri arpo niistä vastauksia.

Taitaa tulla aika lyhkönen juttu kun ei oo tapahtunu oikeen mitään. Lomareittejä katellu ja majapaikkoja sen varteen. Taitaa jäädä Hollantiin menemättä, jos tekis Puola-Baltia kierroksen. Kävis kulttuurikohde Varsovassa ja sieltä rantakohteisiin Liettuaan jossa olis semmonen mesta kun Palanga. Kehuvat hyväksi rantapaikaksi. Paikkahan on, niinkun kaikki tietää, muutama kymmenen kilsaa Klaipedasta pohjoiseen. Klaipedastahan tulee loistava jalkapallojoukkue Jambo, ennesaikaan siellä taisi kylläkin vaikuttaa joku toisenniminen seura oliskos ollu Torpedo. Nettikään ei oikein suostunut tietämään, joku on tietty poistanu kaikki neukkuaikaiset hapatukset. Sama se kun en sitä urheilua kuiteskaan seuraa.
Satama on Klaipedassa iso.

Ruuaksi tulee tänään ilmeisesti broilerisalaattia itse tehdyllä remouladella tai muulla kastikkeella. Helppoa mutta ihme ja kumma aika terveellistä.
Jos ei ota liikaa soosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti