keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pastaa, kanaa ja outo näppis

Tässäpä edellisen kirjoituksen ja tämän välillä ei sitten kovin kummosia ole tapahtunu. Autokuumetta pitelee ja Mondeo on silmissä koko ajan. Olis Biliassa semmonen kohtuu vähän hyrrätty piili, oluis vielä ikänsä ja kilometriensä puolesta kohtuu hintainen. Onkohan siinä joku vika, ei pitäs olla kun lupaavat vähän takuuta. pikkusen enemmän kun perävalotakuun. Taitaa olla kuiteskin ihan yksinkertaisempi selitys, auto kuluttaa yli 9 litraa sataselle ja se on aika paljon näillä bensan hinnoilla.

Ei huvittaís mitään riisipussiakaan hankkia kun niitä on nähty ihan riittämiin, aina saa olla ihmettelemässä mitä otetaan mukaan ja miten ne tavarat sinne kyytiin saa. Mökiltä ei voi kuskata marjoja ja sieniä yhtäaikaa. Kalliiksi sekin tulee kun pitää kaksi kertaa metsäeväiden takia Lappeenrantaan suhata.

Taas se kuume iski, kesken blogin, aaaarrrggghhhh. Toivottavasti ei ole tarttuvaa lajia. Noo, onneksi M:llä on näissä tapauksissa hyvä sietokyky ja A:lle ei kerrota mitään. Kyllä tässä tietysti on vähän aihettakin. Kaakattimesta loppuu leasing sopimus ja auto olis oltava, varsinkin jos aikoo mettähommiin mennä töihin. Firmoilla kun ei nykyisin enää ole autoja vaan duunarit ajelee omillaan ja laskuttaa kilometrit. Onkohan siinäkään mitään järkeä? Kaippa joku ekonomin retale on laskenu, että silleen tulee uitolle halvemmaksi.
Nyt autopuheet seis, muuten se ropponen on illalla täällä saaressa odottamassa huomista ukinmummolle lähtöä.

Ruokahommista vinkkaan vaan sen verran, että M hoiti eilen homman tuorepastalla ja ripeästi keitetyllä tuoretomaatti-sipulikastikkeella. Hyvää oli paitsi siinä olli korianteria josta mie en just välitä. Päälle murusteltiin vuohenjuustoa joka sopi kuin nenä päähän.
Tänään mie sit uhkasin broiskan rinnuksilla aurajuustokastikkeessa riisin kera. A:kin on saanut koulussa muutakin lisäkettä kuin riisiä, jota tuntui olleen syksyllä joka toinen päivä.
Resepti on helppo:
Ruskista rinnukset, lisää kanalientä jossa haudutat ne. Haudutuksen aikana voit lisätä joko omenaa tai ananasta ja loppuvaiheessa aurajuusto. Simple. Meillä vissiin laitetaan omppua kun A ei tykkää ananaksesta. Mausteiksi voi laittaa ihan mitä haluaa, en laita korianteria. Riisiä lisäksi ja salaatttia.
Kirjoitusvirheitä voi olla kun uiton näppis on outo.
Ps. Mondeo on myyty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti