perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pahatäti täyttää, mutta vain jos

Jos ei lokkeja nyt niin vuosia kummiskin. Ja oikein tasakymppejä mut en kerro teille kuin paljon. Sen verran paljastan, että kymmenen enemmän kun mie.
Eilispäivänä oli "päivät" niinkuin M asiaa tulkitsee. Ilmoitin pahalletädille, että kakku paistumaan, huomenna tullaan. Siis kutsuin meidät kylään. Ei synttäreille muuten pääse paitsi vanhemman siskon ja ukinmummon. Jotka olikin oikein matkasynttärit joilla juhlittiin Joulua ja ukkiakin. Monikäyttöiset juhlat.
Olihan pahallakin matkasynttärit Pietarissa jonne me ei sitten lähetty kun ei oikein tiedetty lomista eikä rahoistakaan. Kallis paikka.

Taas on ollu tässä vapriikissa hiljasta kun huopatehtaalla, miun arvio on, ettei täällä tehdä mitään työtä jolla on tarkoitus eikä sen paremmin muutakaan. Jos vain pääsis pois eli sais pidettyy tän kitupuolituntisen loppuun. Pääsisi paidanvaihdolle ja kaupunkiin.

Huomenna pitää kuskata A veneellä kaupunkiin siten, että hää on 0445 Kauppatorilla lähtemässä VPK kisoihin Lappeenrantaan. Ihme aikoja, eikö sinne olis voinu lähtee jo illalla ja viettää mukava ilta muiden veparilaisten kanssa Lauritsalassa vai missä se majotus olis ollukkaan. Tai oliskii pitäny pukata hänet iltajunal Tätskylle, sitä uumoiltiin mut mie en sit puuttunu siihe asiaan. Voihan se olla niinkii, et Tätskyllä on vaikka työvuoro.
Venehän vuokrattiin naapurisaarelta kun mennään sinne Vallikkaan viikonlopuks ja Vapuks erämiesten majalle. Naapurisaaren rantojen miesten mukaan vene on siinä kunnossa, et senku otat. Oisha sen voinu ottaakin mut soutamalla sitä ois joutunu liikuttelemaan, ei bensaa. Poliisin hyväkkäät rytkässy vielä sakot kun ei liivejä. Nooh, asiat järjesty ihan mukavasti. Ei aina tarvii hermoja menettää, varsinkaan kun on työajalla omia hommiaan värkkäämässä.

Voi kun ei satas koko viikonloppuu niin olis mukavampi jolsia saarella ja rillailla lihoja.
Viikonlopun lista onkin seuraava:
-lauantaina paistettuja kuhafileitä ja perunoita
-sunnuntaina grillattua porsaan sisäfilettä ynnä grillatut kasvikset.
Välipäivien ruokaa ei ole päätetty, eiköhän sitä jotain keksasta.
Vappuaattona syödään perinteiset nakit ja lämmin perunasalaatti.
Vapunpäivänä entrecôte ja salaattia.
Tarkempia ohjeita ja kertomuksia saattaa tulla kyseisinä päivinä. Jos tietsikka otetaan mukaan.
Mutta vain jos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti