lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hulluillaan ja hupsu tapaus

Nyt hulluillaan ihan hullujen päivien tahdissa. Tämä helekkarin uitto halus ensiks miusta eroon mutta nyt ne haluukin jonnekkin muualle. Elikkäs vissiin Oopuun töihin johonkin epäselvään paikkaan. Ei tienny HR-päällikkö (hhahhaha) itekkään.
Oli pakko tehä vastaveto ja hakee sinne ite. Eli aina vaan hullummaks menee, hakee sinne minne ei ite halua. Saiskohan tästä jonkun hullupäivä palkinnon?
Ja mites suu sitten pannaan jos sinne joutuukin tai pääsee tässä hakutapauksessa. Ei vissiin ainakaan kovin maireaksi. Olis viiden vuoden kakku, sen saanee jos tempasee jonkun kylmäksi ohimennen enempiä suunnittelematta. Niinkuin tähän malliin: "Kyllä puukko viuhuu." Lainaus on entiseltä siirtolan kaverilta.

Nooh, tulihan sitä oltua neljä vuotta tämmönen kun opiskelin.


Hieno biisi Repa Kalliolta. Mut ei paljon naurata.

Toisaalta jos uitossa jonnekkin haluaa niin voi olla melko varma, että sinne ei sitten mennä. Loogista.

Semmonenkin harmi kävi, että fondant taikina hyppäs lattialle, onneks kaikki ei menny siluvei. Tätsky tulee kylään ja miule tietenkin annettiin ohje (määräys) tehä fondantteja tai ehkä moussekin olisi kelvannut. Ohooh.
Lämppäriksi tulee tomaatilla ja vuohenjuustolla päällystettyä uunilohta, sienirisottoa ja parsaa. Saas nähä mihin lohibiitti päättää mennä.

Eilen oltiin perjantaitunnelmissa ja tehtiin hodareita. Nakkeina oli Helsingin Makkaratehtaan Yönakkeja ja Chorizo nakkeja. Ensimmäiset ei maistunu millekkään ja losahtivat täysin hajalleen, jälkimmäiset onnistuivat maistumaan pahalle. En suosittele ko. puulaakia.

Torstaina raapasin hullutellen kylmäsavulohisalaatin. Parsaakin on ja munukkaa.



Keskiviikkona oli perunamuusia ja riistakäristystä jotka eivät voineet epäonnistua. Ei niin helpossa. Paitsi liha oli alkuun  aika epämääräisen oloista mutta ihan se sille saksanhirvelle sitten maistui. Ei köyhällä varaa poroon ole.

Kyllä vissiin huomasitte, että ruokahommat tuli väärässä järjestyksessä.
Mitä siellä Oopussa sitten söis, hevosmakkaraa vai. Illun kans kokeiltu, ei onnistunu, sinne jä Heikkilään makkarapaketti.
Hupsu tapaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti