maanantai 15. huhtikuuta 2013

Seinään menee, vaikka leipuri on hyvä


Näin se etenee kun YT-neuvottelut on sanelua. Ei viime syksynä kyselty mitään, sanottiin nimi lappuun ja sillä hyvä. Oli YT:t käyty jossain muualla. Onneksi täällä paikallisella tasolla tuntuu olevan jotain tolkkua asioissa, sen verran kun voi. Ei kai täällä jo ennalta päätettyjä asioita saada muutettua.

Jeb. Asunto pitäs vissiin Oobusta sitten saada jos sinne häätyy lähteä, ei oo ihan ilmasia sielläkään. Ainoo pelastus olisi uiton kämppä, siitä saisi vielä vähän veroissakin vähennystä samoin kuin kulkemisista kotisaarelle. Nythän alkoikin viimesyksyn pirunsaari muuttumaan kotisaareksi, niinpä.
Mitä siellä sitten söiskin, vissiin otettava Hesasta mukaan karjalanpaistitarpeet ja maanantaisin hurautettava paisti koko viikoksi. Toinen hyvä vaihtoehto olis tietty kalakukko, sepä se vasta eine oliskin. Lisäks vaan maitoa jota saanee Oobustakin.

Eilen nykästiin kevään primööri entrecôtet pallossa. Meillähän ei voi sisällä pihvejä paistaa kun palohälyttimet alkaa vinkua kuin keskitysleirin pillit.
Tuli hyviä, lisukkeina parsaa, salaattia ja hollandaisea. Jälkkäriks juotiin tsajut aprikoositortun kera. Torttu oli erinomaista M:n tekemää. 
M on hyvä leipomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti