sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Auto tuli ja aura kans

Ensiksi korjaus edelliseen tekstiin. Ei meillä mitään kanasalaattia syöty, miulla ruokana oli edellispäivän maksakastike ja potut ja M ja A söivät jotain Knorrin kermaista thai-soppaa. Soppa oli kuulemma ihan kohtuullista, A:n mielestä pussikeittojen ykkönen on gulassikeitto josta miekin tykkään.

Nyt asiaan, auto tuli. Käytiin perjantaina hakemassa se Automaasta. Sielläpä ei ollutkaan vielä autoa vaan se oli renkaan vaihdossa jossain Itiksen lähellä. Myyjän kanssa oli sovittu, että siinä on kunnolliset kumit. Oli renkaanvaihdon pojat laittaneet slicksit alle. Piti lupauksensa eli Automaahan voipi luottaa. Ei ne kumit kyllä mitkään Misukat oo mut eiköhän noilla rallattele niitä nopeuksia mitä täällä saa ajella..


Kannattaa ehdottomasti nasauttaa linkkiä, siitä löytyy Suomalaista viihdettä parhaimmillaan. Ja autokin tulee kun jaksat odotella ja nauttia.

Eilispäivänä  oltiin katsomassa A:n VPK taitokisoja Haagassa, kisa oli tuima ja A sijoittui hienosti kakkoseksi. Samoilla pisteillä kuin voittaja, hieman ihmeteltiin miten se oikein on mahdollista. Ehkäpä se on VPK maailmassa arkipäivää.
Sitten olikin homman huipennuksena sananmukaisesti kun päästin nostolavalla 25 m:n korkeuteen. Ei huimannu ollenkaan vaikka välillä yläilmoissa siltä tuntuukin. Oltiin koko sakki samassa korissa ja näkymät oli hienot.


Tuolta näkyy tälläviisiin


Tää on siis sit jotain hirveetä vaan eipä ookkaan enää, aiemmin oli semmonen kammo korkeisiin paikkoihin jotta vot. Oiskohan "namit" vieny sen mennessään, viimesenkin järjenhivenen.

Huhhuh, sitten suunniteltiin kesälomamatkaa. Hiki tuli kun päälle unohtu fleece, unohtu. Nyt onkin mukava heittäytyä pitkälleen.

Illalliseksi porsaanpaistia, เกย์juustokastiketta ja pottuja.
Gejus teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti