perjantai 13. syyskuuta 2013

No ei rajaa, vaan salaattia

Ollu taas sillä helekkarin tippaukolla joka itteesä lääkäriks kehtaa tituleerata. Sillo ku mie eellise kerra kävi siel ja sain uuestaa kuulla jot mie en sovikkaa nähi uito hommi ni hää sano jot mää töihi. Työ onkii siul parast terapiaa mitä voip olla. Sillo mie kyl oli aika ryytyn enkä kyl työkykkyin mut eiku sinne joutolaa mars. Tietäi etten oo sinne sopiva. Nooh, nyt mie käin uuemma kerra taas ja siel ol se mei helekkari älykäs HR-koordinaatio-osasto pääylipäällikön komentajan varatsiisus mukan. Ei hiikkari sannaa puhun miu kans venematkal ku mäntii, sotapessää änkes mahollisimma noppeest toise sopivamma kaveri kaa. Viel ku lasareeti ees olin tupakil ni ei sillonkaa sannoo sanont. Ol vissii puhheet loppu.
Nii, tää män taas vähä ohi, mut ei vällii nyt o aikaa riipustella. Siel lekuris hyö esittiit jot poispois mää sie paha. Ei siul oo uskaltanu ees töitä antaa, ei tietysti ees oo uskaltant kyssyy jot jaksasit sie jottai tehä. HOHOHHHhhhhoooh, semmost. Ja sit lekur sano, et hää onkii konsultoint uito ylipäällikköpäälääkärii ja se kaukohoiti asjan ja sano jot hullu se o, pois vaa. Ennenki ollu tämmöne, sil ol tonni tynämeetiä kuulema asunnossaa. Meil ei tonnii mahu, et siitä puoleen oisvat voinu olla huoleti.
Hyö hoitaat asjaa tällee ennakkotapauste valos, niinku Amerika elokuvis tai ainakii lakimiessarjois jois etitää perustuslai lissäyksii lissäyksii. Voi riekaleet heitä.
No viel asja karkaap, sehä se liäkäriketale roppaskii miut saikul koko loppuvuojeks. Nyt ku mie oli hyäs kunnos. Tämä takkii tähä tullee tää viiteo kaho jos huvittaa.


Täähä o tietys mei rakas Bubbles AbFabistä

Hitsi ku tuo Bubbles vaikuttaa aina vaan viisaammalt ku mei herroi kahtoo.

Silleehä siin käy jot eläkkeel hyö minnuu ajjaa, katotaas mitä KEVA mahtaa sannoo. Mie vasite laitatankii lausunnon siltä erikoispsyykkarilta joka miut työkykyiseks totes. Katotaa kuka lausuntojaa muuttaa. Nii sen lausunno sinne heleveti KEVVaan.
Nui, nyt o tätä osastoo puitu riittämii.

Seuraap pahemma luoka ihekehhuu. Kahtokeepas mite näti kanasalaatipohja tekasi. Majuneesitkii sotki sil sursur-menetelmäl. Jos että tiiä ni ottakee selevää. Majuneesi tekkoo ei tarvii pelätä, se o minuti homma ku käyttää tarkotuksee sopivaa sähkösauvaa. Kanat syötii sillee jot jokkain otti jalakaisa ja söi siit mitä halus. Koipee sen takkii ku se on pal parempoo ku rinnus. Ni kanaha ol rillatu tietyst. Keitetty o liia hienostunutta. Kuva täs.


Salaat ja hörpäkkeet

Näkkyy jot o salaattii, tomaattii, avokaatoo, kurkkuukii ja sit räjäyti ranaati pääl.
Hups, miulha tul kuiteskii mielee räjjäytykset ku rannaattiomena osti ja sen viel sallaati pääl pössäyti. Puolustauvvun, ei olt pilikottuu hunajamelonii eikä huvittanu kokonaist ostoo ni oti tämä hyväkkää.
Vaan salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti