maanantai 2. syyskuuta 2013

Cantucciineja, M teki uunimakkaran

Leipomukset on uunissa toista kertaa niinku reseptis käsketää. Muna jouvui laittamaa ylmääräst ku ei tult tahmane taikina niinku pit. M sano jot uunist pois, en ottant ku eivät olleet kupsakoita. En tie sillee ku M:ä määräilee vaik hyä leipur hää kyl kaike kaikkiaa o. Joskus mennee vähä "mönkää" , Imatralaisittain sanottuna. Ain o olt syötävvii. Ainakaa en muista (uskalla muistaa) syömätöntä.

Tännää taas pölöhölässä ihmettelin touhui. Siel o TIP-kysely. Piti seki lyhentää työilmapiiri kyselystä. Ihme ettei olt NATO standardin mukaisesti.WCS eli work climate survey, voi päre kun kaikki muukin on sillee. Oliha kysymyksii semmoselle jol ei oo mittää työtehtävää ja joka on yritetty potkia pihalle ja jota uhkaa nyt muut toimet. Mite sie oot kokent onks siul ollu sopivast töit, liikaa vai vähäseltää? Ei helekkar ku ei oo olt minkää näköst tehtävä kuvvaust siit mitä pitä tehä. Teehä siin se työs mil o tarkotus. Voi persie suti. Milt siust tuntuu onks sinnuu koheltu hyäst? Ensi uhattu potkia persielle sitte yhtäkkii keksitty jot ei määkkii Öhlämmii siel o siul se paskahomma. Ääh, etkä mää sannoo ottiuuno naapursaarel. Sie oot liia kippee piästäs eli käytännös sekasi ku seinäkello. Onks teil kaik muute mukavast, tuntuu silt jot kaikkii kohellaa tasapuolisest. Arvaatte vissii miu vastaukse, sama koskoo myös melekei kaikkii kysymyksii joihi mie vastasi jot, kaik o mänt.
Niihi mie vastasi hyvil arvosanoil mitkä kosk työkaverii. Miul o hyvät ja mukavat kaverit ainaki omas toimistos. Eikä pomokaa oo mikkää iha mahoto viistopiä, tai ei siis olleskaa. En mie kyl muute siel ois kestänt parrii viikkoo pitempää.

Mie viel siit laitoksest sen verra jot nythä o nii, et tämä rakennushommeli o vissii yhtiöitetty tai jotekii sillee hoiettu ettei se toimi sen vertaa ku vanha PLM rakennuslaitos. Iha sama mikä se o. Yksii laituri rappussii ollaa tillailtu talavesta asti, miekii kaks kertaa oli yhteyksis sinne. Ei tullu portai, mie sanoi pomol, et mie ruppee anelemmaa keltää minkäälaatusii tavaroi. Jos ei tuu ni ei sitte. Mie iha varmast semmoset ossaa vaik ihe svetsail. Helevetin tampioita koko sakki. Nyt ne ruppee sit tulemaa ku ne tilataa kokonaa ulukopuolisest virmast. LOPPU nää asjat.

Pannaas tähä semmone ilone kuva rannalt sielt Sint Maartensista vai olikoha Pettenistä, samapa tuo.


Leija on ylhäällä

Onnistuha se tuokii homma ku jonnii verra harjoteltii. Kuten kuvasta näkee ei tyttöjen housuja oo jalassa. Ei tarennu laittaa ku vissii par kertaa. Iha lämpösen näköstä mut ei olt.

Jaa lopetellaas ja pyyän anteeks kaikkii rummii sannoi teilt mut silt laitokselt en pyytele mittää.
M teki uunimakkaran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti