lauantai 14. syyskuuta 2013

Hulluus jatkuu, M tekee pizzaa


Ehän mie tietysti jaksa olla täst samast assiist kirjottelematta. Oha se tietys silviisiikii jot o se aika iso assii jos toine lähes terve mies pukataa eläkkeel. Tähä kohtaa mie en voi olla laittamat tätä jo nähtyy viteoo. Ootte nähny tään jos ootte vähänkää seurant tätä miu palstaa. Tää on niiiiii ihq.


Alango Issi kavereinee esittääp

Semmoin rytkytys.
Se rietas henkilöstöylipäällikönkumminkaimanvainaansisko vai mikä hää ol kehtas viel esittää seuraavaakii juttuu. "Sie saitkii nyt hyväst ja ilimaseks hyvät vaatteet sielt topperpoppersista vai mikä helevetti se o. Niithä siu o sit ilo pittää kaikis juhlis." Hooooo, helevetti mikä TAMPIO. Luul vissii, et mie suutu tai ruppee itkemää, vittuilla ei ees ossaa. Sit jos mie vast tännää oisi se homma hoksant ni sitte ois saant miut huonol tuulel. Pöljä.
Niis vaatteist, niis onkii miu isse ostama manttel jonka mie modifeeraan nii, et niihi kultakaluunai tilal tulleekii rauha merkit ja sit viel semmoset ei atomivoimaa merkit aselajitunnuksiks. Näi.



Siin o uuet arvomerkit miu palttoosee

Sitte miu työnnäyse sen pompa kans joka ikisee parraatii mitä täs saaristos vietettää ja vähäseltää kaupungilkii. Se o miu oma pomppa ja sen kans tee nii ku huvittaa. Ne topperpopperssi ketineet mie voi viiä se majuri röpi toimisto kahvaa. Sovitelkoo päällee, ei mahu. Ottaa mahast kii, nii o röpi.
Pois nää taas.

Mie ylläti ihtein ja aloin leipomaa kakkuu, tullee miu mielein. Suklainen kirsikkakakku Valio ohjeistosta, tullee LINKKI. M tän tekkoo esitti ja mie hyväksyi itea. Sit mie vaa ajauvuin vatkaime vartee ja nyt sitä sitte tuusataa. Mukava leipookkii välil, varsinkii ku ei oo monmutkain ohje.
Miehä tykkäjän kirsika ja suklaa yhistelmäst ku hullu (!?!) puurost. Tallinnast tul kannettuu kilotolkul Kalevi tummaa kirsikkasuklaata aikanaa. Tähä tullee kyl valakosuklaat päällisee mut enköhä mie kestä.
M tekee pizzaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti