keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Lisää se, kanaa

Elikkä het ku tälläsin sen mainoksen, jota mie en kylläkää näje, tähä plokkerii. Nii niit lukijoi, katkes ajatus. Mitä miulta, ei voi olla. Miehä oon ihe ajattelevuus kaikis hommis. Laita lappu. Se o meijjä perrees ain tapan jos miu tai A:n pittää jotahi tehä. Niinku pestä hampaat, antoo kissale ruokoo tai jottai muuta. Joka ikine uamu o tiskpöyäl vähintää kolome poustittiä muistukkeen. Oisko tuo nii jot sisäin muisti o täyn ko antroiti puhelimes. Pittäis vissii iha oikiast laittoo joku sstee tai vähintää ästhoosee tahi uspitikku 3.0 korvaa. Ois sitte iha kiva muistella jäläkeenpäi mitä sitä o tullu tehtyy ja sit sais somast kaik p*****apuhheet poistettuu vaikka läppäri avul. Saisinko mie jonnii palakinno täst keksinnöst, en vissii kyl sakuinkenjööri on sen jo keksint. Se uuäspee ois kyl ketterä, siit vois muotoil sopiva muotose ja törkätä molemmil puolil korvaa. Ei sit kuulis joutavii. Tää iha siks ettei ois nii pöljä näköne niinko nää nuoret ja pisnismiehettii jotka kulukoo luurit korvis ja kuunteloot Seessiä ja Pritney Spearssii ja sit muit tämmössii kene pitäs hypätä se rontsite olli sielt posti katolt. Tiietää, tiietää vanha vitsihä se ol. Eivät toljakkeet ällyy kuunel kunno mussiikkii kummiskaa. Kunnolist tiskomännoo ja lountsii o tietyst tää M Piippöli mitä mie nyt kuuntele. Tai sit tää minkä mie laitannii tähä kappalee jaoks.




Ja perkule voisin tähän viel panna ihan linkkinä täänki HURSTI.
Näis o asjaa.

Sitte männää johonnii muuhu assiisee. Tännää käytii nuoriso kans pienes leikkuuoperatsuunis julukises palavelus eli Rööperi otil. Jo ol tuassiisa toimintoo. Ei alakanu liäkärrii kuulummaa joku hoitsu käi sanomas jot hää o nyt jossai ja o myöhäs. Puole tunni oottelu jäläkee tul paikal oti johtoemäntäliäkär ja sano jot nyt myö suatii hänet kii, kyl o tulos. Mänhä siihe kaikkiaa kolome varttia ni tää Elviira astui huoneeseen ja rupes meitäi pyytelemmää tuvil. Aikasa hoitaja kans arpovat jot onko nää niit meit varte laitettui tarpeit vai oisko hyö eellisest jiäneit ja käytettyi. Mie onneks näi ja kuuli ku yks hoitsu käi laittamas ne vehkeet sinne. Ois kyl operatsuuni tökänny het alakuusa jos en tienny. Jonnii aikoo hyö hoseltiit tarpeijje kans ja levittelliit viäriä liinoja paketeist, ei vissii ilimasia. Mie oti rauhallisest mut kyl aika tarko seurasi mitä siel tapahtuu ja kamera ol valamiina jos jottai ois ruvennu mänemää iha susiks. Mie oon ain kuvitelt jot liäkärit tuntoo työkaluisa nimet mut ei tää liäkä tuntenu ies veihe mallii suati sen kokkoo sano vua jot joku semmone pyöriäkärkine tai ei sil nyt mittää nii tarkkoo vällii oo. Kuha on. No leikkelyhomma sit näytti onnistunnee kuitessii jollai tappoo. Tikkaukse mie käin vasite kahtomas ja se ol kyl napakka, A viel halus verekse kuva siit.
Kyl se o sit varmaannii sillee, et mie en sinne mää. Mie mään kyllä tulemaa kippiiks jossai muual ni piäsöö matkavakkuutuksel yksityisel. Vaik Tallinnassee, siel o ainakii hyvvii hammasliäkärei. Ja oon mie kyl kuullu jot muitai liäkäreiki ja keskuksii ja haikloi.
Jos pahast sitte käyp ni kuskooha ne Haaaartmannii jos onnii jo sit toiseluoka palavelu. Vielä jos käyp pahemmi ni se onkii sit Monone tuos Liisakavul. Siin vua paitaa ja rematoorioo ja tuhat jonnei mis ne ei kettää häirihe.
Näihi asjoihi ku nyt sitte tultii ni miepä kirjoonkii tähä julukisest mitä miu rupal suap ja pittää pahas tilantees tehä:
  1. Letkuis ei sua pittee joutavan takkii, kannatan eutanasiaa
  2. Elimet suap käyttee jos ne jollei kelepoo uusiokäyttöö, elinluovutuslupa löytyy lompuukista
  3. Opiskelijat ja muut suap tonkia elimii ja muit paikkoi jos halluut, tieteellinen käyttö sallittu
  4. Jos arkku jostai ihmee syyst pittää hankkia se suap olla kotitekone tai halavin mahollinen, kilpailutus on tehtävä
  5. Ruumis pittää tuhkata ja tuhkat laittoo sopivaa kohtaa, iso puu juurel, heittee merree tai johonnii semmosee paikkaa. Hautapaikast ei makseta mittää.
  6. Hautaisis o turha itkiä, mussiikiks soppii semmone reipas rokki, voitte valita ihe
  7. Hautaisis syyää karjalapaistii ja makaroonluatikkoo paitsi mie
  8. Kantomiehile pittää antoo puolikkaan pullo konjaamia
Siinhä niit ortereit tul vähä kons purjehuskilipailuis. Ei kai nuo nyt mittää nii mahottommii oo.
Saiskoha tän jollai pankkivarmenteel laitettuu sillee jot se ois valtio ja kunna mielest pätevä. Ei vissii ku ei tiäl osata mittää tikitaalist varmennust. Ärkele Virroon piäsöö virtuaalkansalaiseks mut tiäl ei ees oo sähköstä iänestystä eikä tuu mikäl se o näist tumpeloist kii. Ois vissii liia kansavaltane ku kaikemaalima nörtit kehtoisvat iänestee. Sais tämä Pirraattipuolue kohtuuttoma paljo iänii. Semminki ku kettutytöt jyrräytäisiit puoluveeks ja jyrräisit keskusta pohojalaaset minkkimiehet.
Kanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti