keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pölkky, tuokoha M kaupast rokkoo?

Terve! Tääl ollaa iha pölökky tilas. Piä o tietyst pölökky, siin mittää uutta oo. Mut koivet, ne o iha pölökkyin kans. Mie teil taisi kehast mite hieno juoksumato se Kuntomanneessi ol hommant, silhä sit pit jo kehutul taval hötkyil. Ja öile viel lissää, mut ei kuiteskaa kovi paljo, onneks. Siitä tulemana o nyt jalat sitte iha pölökkykippeet tuolt säärii kohalt. Osan tietyst voip olla semmoin pohjelihasliike jos selekä pannaa seinee vaste ku entisel vangil ja siit valutaa alaspäi nii, et jalat o 90 raati kulumas. Ei muuta ku kantapäit ylös-alas ja ne kantapiät ei sitte sua sattuva lattiaa. Voi pirskales jot o kuumottava homma. Tää o vissii se kompinaatio mil koipesa suap kipiäks.
Mie viel öile illast aatteli jot mie sit uamust herree aikastee ja syöpäse puuro ja pammauta ihtein salil enne kaheksoo kävellä lempustelemmaa. Onneks en pannu kelloo soimaa, iha turha ois olt herräillä. Hyvä ku jäläkee yheksä piäsi petikäst ylös urinaaltarpeil.
Eli mie en sit oo se V-2-34 V12 tiiseli mitä uhkaili. Vaa toisaalta ... oha nuo neukkula vehkeettii nähty ja heijä toimivuutesa. Oisinko mie sammoo laatuu?

Mites muute? No hyästhä täs, vähä o kämppä viluin ku o tuult tuolt ijän ja kuakonkulumalta. Meil nimittäi ei oo mitkää viistoista kerroksiset lämpöklaasit. Iha on tavalliset vanhoin talloin irtopokil varustetut jotka pittäis tiivistel ain syssyl. Vaa jos heit tiivistellee nit sit ei kyl akkunast niä mittää pihal ku hyö höyrystyyt nii pahast. Elekääkö inttäkö ollenkaa, et ootta viäri tiivistänt, ollaa kokkeiltu ohjeije mukkaa iha varmast. Oisko Hoitamattomankunnan ohjeis jottai....
Olokkari patterkii o iha kylymä, ei lämpötilas oikeestaa mittää vikkoo oo mut ku vettää. Lämmint o parkymment tikarii mut vetoha puottaa sitä het pal pienemmäks. Pitäskö soittoo huoltomiehel? Emmie jaksa.

Hampaast läht paikka jo viime viikol. Pitäskö soittoo hammashoitolaa? Emmie jaksa.

Humitoorivehkeet o hankittu. Pitäskö ne asennella? Pakko jaksoo.
Nonnii, nyt hei kanssaa o veivattu. Vaa pirkulee Havannan myyjä anto tismallee viäriä ohjeit kostuttime käytöst. "Paa vaa tislattuu vettee ja anna imasta ihteesä ni hyvä tulloo." Eikä tuu, ku apparatsikka o ameriikas estäytetty eikä sille piä tehä yhtää mittää muut ku survoo se sin poksii. Ja tislattuu vettä siihe ei panna ollenkaa vaa sen valamistaja ommaa ihmelitkuu. Hyvä, et luin käyttöohjeet vaik insinjööri oonki. O sevverra tarkka paikka. Tietokonneist sun muist härpäkkeist viis.

Hammashoijjon numeron mie jo kehtasin kahtoo, vaa en soittoo. Siin o kyl semmoin ittee, et jos sen ajan suap huomisel ni sit suattaa männä mei lähtö itäisille maille hänellee. Ko näjetse pittää sitä Pössöö lähtee korjuuttammaa ku se katastusmies keksi sen alapallonivele vialliseks. Keksimälä keksi ku muut ei olt sanomist. Nii, et jos hampi aika sattuu vaik kolomeks ni lähtö myöhästyy jos se sattuu vaik mihi aikaa muute päiväst ni sit mie jouvu poukkoilemmaa eestaas saare ja kaupunni vällii. Mään nous viikol.
Ei ku perkule, tännää o vast keskiviikko ja huomen o hyä aika jonku korjail miu palikka kuntoo. Mite mie sekkoili tuas näi pahast. Kahtokee nyt mitä tää sairaus suap immeise piähä. Tiiä ees viiko päivee mis männää. Iha ku tementoitunu ja alkoholisoitunu isoäiti.
Niihä mie sit soiti sin hampihoitolaa. Aikaasa se naine siel ol puhumatta ja sit sannoo läsäytti jot 18.3. ois sitte herralle maholline aika. Siis ensimmäine vappaa. Huhhuh, tais männä yksityisel ja johonkii säätöö jos oikee kallist o....

Lämpötilloo mie korjoon sillee jot keitä hyät sumpit, juopasen ne ja käyn varastetu vilti alle lukemaa Jens Lapidukse kirjoo. Iha kohtuullin rommaan "Luksuselämää". Mie oon siit Stockholm Noir trilogiast lukenu ne aikasemmatki kirjat ja iha kohtuullissii. Ei nyt iha Stieg Larssonia mut kuiteski. Voittaa sen Antti Tuurin uusimman minkä mie pökiöyksissäin lainasin vaik tiesin jot en siit sit kuitenkaa tykkee. Kirjottaa ain nii sil samal mital, et sitä pitkää jaksa. Oon mie häne kirjoi lukent aikoinaa usseitaki iha hyväl halul mut nyt o halut mänt vastasee suuntaa ku entisel ikäpiial.

Semmost mie kauhia kapitalist meinoon tehä.
Tuokoha M kaupast rokkoo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti