maanantai 13. tammikuuta 2014

Kamalaa, HULLU

Hirvee juttu. Mie taisin saaha masennuksen siit eellisest jutust ku hää ol nii vastustava ja viel kirjakieline, ainessii melekein. No ei se siit pelekästään tullu, iski tuassiisa tämä epätyypilline kasvokipu. Se ei sit oo se kolomoishermosärky sano neurolooki. Iha hyvä juttu, lisäs vielä. Miust ei oo ku siihe ei auta oikee mikkää. Kolome tarvittavvaa ja vähä panacoottia ni sit pikkuse helepottaa mut sittehä sitä onkii unte mail. Niinku lau- ja pyhäpäivän olinkii. Ei sekkää mittää mukavoo oo. M ja A:ki vissii ihmettelleet mikä tuol oike o. Ja oha siin vähä ihmettelemistäi ku äijä vua rötköttää masennuksissaa ja kivuissaa.

No tännää oon olt jo vähä reippaamp, käin pyykil ja sain kahottuu rekisterotteest millo Pösö pittää kahastoo. Sitäkää hommoo oo suanu tehtyy vaikkei tuo nyt kummane oo, sen ku vilikasoo paperii. Mut ku ei ni ei. Ei se oo nii heleppoo ku luulis, kun ei sua jottai aikaseks ni ei sua. Ja sit oikei pelottaa tarttuu joihinkii hommiin. Sehä se täs hirvittävint onki. Ei uskalla kahtoo katastusaikoo...

Punttisalil ei voi männä vaikka harkihinkin sitä päiväl mut sit pit syyä panacoottia ni eihä siin mittää järkee huummepäissää sinne männä tötterehtimää. Oisin A:lle männy seuramieheks mut ol kuulemma ollu nii kova koulujumppa, et ei jaksa. Hyvä jumppamaikka. Pittää vissiin laittaa sille wilmaan hyvä merkintä. Kahtoo punttijuttuu huomenis.

Milloha mie saisi vietyy miu verokirja sinne # paikkaa? Samal pittäis hoitoo par muutai juttuu siel. Tähä mallii....


Nii paljo minnuuki huvittaap.

No ku ei täs mittää kummempii juttui ennää oo ni ylel ol semmoin uutine jot auto rekkariks vois suaha ens vuona pelekkii kirjaimii, sillee ameriika tappaa jot vaik nime laittaa. Kyösti eli Köpi tai Pirkko elikkäs Pike. Mut mie varraa het kättelys ihellein oma ja sehä o tietyst:
HULLU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti