torstai 23. tammikuuta 2014

Kaks päivee nutullaan, uunpuuroo

Voinkos mie valitella ollooni täs taas. Voiha mie ku tää o miu ploki, valitelkee tahi olokee valittelematta omissain.
No kaik alako siit ku miul tul tuas ajatuksii mielee. Tul semmossii jot pittäis vatuloija ja patuloijja parrii tyyppii oikei issäi käest. Kyl työ jo suatatta arvata ketä mie tarkota, sitä # paika henkilöstö huijjarrii ja sama paika liäkäri kuvatust. Voi helekkar ku ruppee yks ja ainoo ajatus pyörrimmää piäs ni ei oo kyl mukavata. Pakkoha siit o joteskii piästä erroo, muute alakaa ne vertyöt. Mut ei semmoinkaa oikee sovi ku näist rutaleist suapi sama tuomio ku immeisistkii. Sit jiäpi pere tänne yksissee. Ei käy. Kons se ei käynt ni sit pit ottoo niit pim-pam-pom liäkkeit ja nehä heittää sit iha nutullee.
Sen verta mie sai aikaseks öile jot käin M:n työpaikal kopsailemas liäkärtodistuksii ja tekemäs sen eläkkee hakupaperi. Aatteli jot jos sillee piäsis erroo koko pa***ta. Oisko sit helepompi olla ja ellee. M:hä se ol joka miut sinne kinus, emmie yksi ois sitä suanu tehtyy.

Tännää mie oli jo paljo nohevampi, piäsi oikee salil ast. Tännää vain A o kuulemma kippii. Ei häl mittää kuumet oo, kurkku ja piä vuan. Tiiä hänest, ottiko öiliset luistelut tiukil ku luikkarittii ol just terotettu.

Oon mie vielkii silviisii väsynt jot en jaksa tän enempee kirjotel ku ei löyvy oikee hvvää aineistoo mitä kommenteerata. Posti vai mikä helekkari Itella hää nyt onkaa kenkee suamiset ei täs omas tilantees huvita ollenkaa.
Uunpuuroo.

Hei mut täähän jatkuu. Mie keksasin uutta jutskaa. Nimittäin huomiselle tul suunniteltuu tekemist. Mie ku oon olt jo jonnii aikoo hankaluuksis niije miu sikarloihe kans, joutunu kaikemaalima ryynipurkkii säilömää. Homehtuu meinaat. Nii, ni miu pittää männä käymää Töölön Sikarikauppaan ostamaa par kosteusmittarrii ja ilimakostutint. Siin tulloo mukavast urheiluu ku kävellä pököttää. Mie oikee Mapsila mittasi jot 2,6 kilometrii ja 34 minnuuttii yhtee suuntaa. Kyl sikkaarharrastus o sitte kuntoo kohottavvoo toimintoo, oikee ku hektisest liikkuu. Mistä tul mielee...

Helevatu hektine, pittäis kieltee sako uhala koko sana käyttämine. Mie oon sattuneest syyst hakent parriikii työpaikkoo jois o olt vuatimuksena hektisee rytmii soppeutumine. Hohhoijaa, miks eivät voi sannoo suoraa jot täs o helekkari kiire koko aja ku meil ei varroo palakata tarpeeks väkkee.
No joo, nyt lopetettaa ja kiitos sille immeisele joka laitto miul G+ tykkeemise. Hurraaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti