lauantai 9. marraskuuta 2013

Tere õhtust, huomen hevost

Hienoa virolaiset, olette olleet ahkeria blogin lukijoita ja siitä hyvästä minä tunnustan olleeni jo pitkään J.M.K.E fani. Ja suokkaria tulee tietysti heti.


Siinäpä se

Tilaisuus taisi olla joku rauhanpuolustajien tilaisuus, onkin minulle jotenkin ajankohtainen asia. Taidan helposti siirtyä näihin hommiin tällä hakemuksella. Tämä linkki tietenkin ohjaa vain siihen linkkiin mistä voi linkittyä hakemaan oikeaa hakemusta. Valtio on tehnyt taas hienon tietoteknisen vedon ja hankaloittaa ihmisten asiointia. AKL:n sivuilta pääset suoraan, asiallista porukkaa siinä mielessä.

Rauhaa - rauhaa päälle maaaa-aan laulettiin ennesaikaan, katotaas löytyykös vielä juutuupista kipale.
Taisi löytyä muttei tuupista, tuloki doob fm:stä, ikinä kuullukkaa mut täst LINKIST hää löytyy. Siin o sanat elikkäs lyrriikat mukan, voip hyrräillä. Oikeestaa kyl kannattaa vissii kuiteski vähä tarkemmi kattoo niit sannoi. Tämä Juice se olkii aika veijar niihi sannaisa kaa. Niinku täskii o.
Ai miks tää biisi, no just siks jot asjoil o ain kaks puolt niinku Juicekii o sen hahmottant.

Nonnii, se rauhan puolustamisest. Time to go, vai mite hyö sannoot. Äsköin juttu alkokii jo toispäivän jote siit ei tult semmost ehjee kokonaisuut. Sillee ku miul ylleesä, hhhahahaaa.
Nyt myö alotellaa M:n kans semmost prokkist, et tehtäs kaikemaalima ipadeille sun muille härpäkkeille semmosii suojapussukoi. Miul ku on täs sattuneest syyst jonniiverra aikoo päivisi ni voisi kehitellä ja värkkäilläkkii niit. Ommellai mie ossoon, tosi miun ompelukset on olleet vä isompii. Semmossii viijentoist neliö purjeit ja isompiakii. Oon mie kyl ommelt itellein par hinttipussiikii, siis semmost beauty bagiä. Hinttipussi mikä HINTTIPUSSI.
Noh nyt o jutut toiset. Netist, tietenkii, löyty aika samanlaiset ohjeet mitä mie oon ajatelt. Nettiohjeet suavat siis jiähä iha ommaa arvoosa eli niit ei meil nouvateta. Mie en täs ruppee kehumaa viel sen kummemmi omia värkkejä ku yhtää ei oo ees alotettu, aineet M o hankkint. Käytii öile Varustelekas, sielt niit kangasmatskui suap halavala. Tännää hää toi kaupungist lissee semmossii erikoismatskui joit muut ei ookkaa älynt käyttee - tupelot. Ohoohhhhoo, jopa on tuas ihekehu kohallaa. Kahotaa mite Singeri ruppee minnuu tottelemmaa, niis purjehommis ol semmoin aika helskuti vihane teollissuuskone, rrrrrrrrrrrrttttttttt ku hää turautti. Ja liukas kova kangas ja neljä metrii pitkä rulla eikä ylävettoo. Kyl ol tekemist ja ärräpiät lens, onneks ol pätevä apur - arvatkee kuka. Nii ol. Kyl ne kankaat kassaa män vaa vaikeet ol. Suap nähä mite täs käyp. Muuttaako Sinkeri pihale majailemmaa vai pyssyykö tuvassa Imatra voimas.

Jeh, ompelukset ol siin. M toi Herkust taiment, pittää tökätä uunii iha hänellää. Ei vähä paljo kyl oo ikinä kasvatettuu taiment tullu syötyykää. Nyt alakas ollaa parraat kelit heivailla verkkoi vettee mut ku kaver o iha käetö ja silimätö. Mite hänelaise kans sitte verkoil määt kiikkumaa. Ei pysty vennee ajjoo ja verko vettoo iha varmast ollenkaa. Ei oikee onnistu homma jos pittää sammaa aikaa lappoo verkkoo vettee metri piästä kivist ja pakitella. Varsinkaa jos tuuloo ja ainaha se tuuloo merel. Syöp hänt sitte sitä kassikalloo. Pyssyyvät virvelmiehettii hyväl tuulel. Ei heijä kyl pitäs ol ainoit jotka suavat kalastel. Kyl verkkohommiikii pitäs tolokkumiärässä harrastoo. Ei nyt ryssii joksuuhu mut vähäse, par kolome verkkoo per mies. Ei niit verkkomiehii nii hirveest kummiskaa oo ainakaa täs Helsinki eustal näkyny.
Kala uunii ja salaattii sen kaa.
Huomen hevost.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti