tiistai 12. marraskuuta 2013

Rakensi iPadi, ei aina jaksa kaikkea

Joo ja iha ite rakensi. Mie ku se oonkii semmoin insinnööri ni sehä ei vient ku tunni verra. Toki ku oon semmoin mehtätallousinssi ni tein hänet pahvist. Kyl sil sormeesa heiluttelloo, kehittää mielkuvitustai ku siit harmaast pahvist kahteloo kuvvii ja juutuupi viteoi. Suap viel hyrräil mukan, tai oikiastaa lauleskel sen mink ossaa ku se iänetoisto o aika vuatimato. Nooh kyl Omena pojat autto kovast ku netist löyty mitat ja iha selekeet piirrustukset ni ei tarvint kokonaa keksii ihe. Tää miu laite o semmone 3rd gen WI-FI vehe vaa. Kehannu sellulaarii laittoo, jos tulloo jollei naisel vaik kons hyö ei vissii siit selluliitist tykkäjä. Ei kannata yksityisyrittäjä vi***la naisille selluliiteil, hyö ovat iso markkinarako. Ja tuas tul törkeyttä, iso rako. Ohhoohh, hyvä täs alakuvaihees pohtii jo, et mitä sannoi akkaivempelei markkinoinnis ei sit käytetä.

Joo, no joha työ het tiettty arvasitta jot se pahviläpyskä o niit mei pussukka juttui. Onkii muute kinkkin juttu lopuperi tehä semmoin suoja jot se piäl piäsöö nappajammaa kuva. Kamera reikä tietyst pittää ol nii lähel reunoo jot siihe ei sit millää meinoo suaha kunnollist aukkoo. Pittää vissii oikee tosissaa ruveta tekemää keksintöi. Se ei kyl tekemättömäks jiä. Oha ne omena jätkät keksint koko aparaati ja se o vissii vähä mutkikkaamp juttu, tai tiijä sitte.

Tännää sit soiti viel kellaa siit miu B-lausunnost, siel hyö olliittii jo hokanneet jot yhteyt pittää ottoo sinne lekurii eikä minnuu. Olvat laitelleet sille kiitoskirjee jot "siehä jätkä älykäs oot ko et hommiis pysty tekemää vähhääkää". Tästäköhä se alako loppumaa miule v****lu. Kuha mie sen paperi näppeihi suan ni sitte mie ala keskustelemmaa isoila ja pienilä kirjaimila. Se siitä.

Öile rakenneltii sitä munnukast ruuaks, iha hyä tul. Raastettii porkkanoi, leikeltii sipulii ja valakosipulii. Reesattii heit ja maustettii sil rakkuunal. Sit mie paisteli omeletit ja nakkajaisi vällii täytet ja rucolaa. Ei miu kohal tul oikei siisti ku sitä täytet tul tunkastuu nii mahottomast. Ahne. Hyvä se ol.
Tännää paistellaa tuoret turskoo pannul ja lohkopotattii uunis. Potatit o semmossii pakkasjutskii.
Ei aina jaksa kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti