tiistai 19. marraskuuta 2013

Lekuris ja sillee, tännää kasvislasakneata

Taas ol piähoitoaika Kiveläs. Nyt ollii paikal oikei lekur, tai ei hää oikee viel piälekur olt. Ol semmoin harjottelija, iha mukava poika, mukan ol sit se miu oma hoitajakkii. Siel jaakailtii tätä miu olotillaa joka nyt o oltkii kohtuullin mitä nyt o semmoin vetämätö. Ei meinoo suaha mittää aikaseks vaik M ain vähä toista väittääki, tiiä mist hää semmossii keksasoo. Hyö meinasiit, et laittaat miut pois poikkeesa koko Kivelä kirjoilt arvauskeskukse asiakkaaks. Mie en suostunt, jos jottai appuu tarvii ni sit o jonotettava ensi sinne arvauksee jost hyö passittaat Kivelää. Siin mittää tolokkuu oo. Toine vaihtoehto männä Aurora porttia kolokuttelemmaa, siinkää mittää järkee oo jos ei sit oo iha pärreenä. Siästöö ja resurssipulloo kuulema, ei se sillee kyl helepotu jos immeisii heitellää paikast toisee. No mie sai viel pittää tään koko päivä hullun statukse.

Öile se pit tuas A:n kans tupata ihtesä salil. Ei muuta ku vauhtii kehhii ja näpit tärisemmää vaik olin ne ropraalit napeksinukki. Pumppu vain ei tuas kerent peräs ku viimesel kierroksel. Kyl pittää jättee syömät ne jos salil meinoo. Eihä siit mittää illoo oo jos pumppu hakkaa 85 ku oikee arvo pittäis olla 125. Huono yhtälö.
M:lle oli sattunut järkyttäviä vastoinkäymisii kakun kans. Hillokkeet ol jostai kumma syyst piättäneet levähtee nii sanotust pitki mati vatii. Naisia hermorommaukse partaal.


Tälviisii sitä elokuvis männää

No sitte myöhemmi kaikkii jättitiskii jäläkee tul viel tää. Mette!!!!! Ei kyl olt just tää ohjelma ku sitä ei löytynt mut kyl työ tiiätte mitä mie tarkota.
Hermorommaus jatku. No ol mite ol mut se o varma jot M:n kakku o nätti ja hyä, niihä ne o ain olt.
Ylpiätää kakkuva pit leipoo ku Tätsky tulloo, ette kyl arvoo miks. Kyllä, kampaamoo pittää piästä. Lappeerannasha niit ei oo, ei varmast. Tulukoo. Häl pittäis vissii opettoo semmoist korkeempoo matemetiikkookii ku siin o olt jottai häikkää. Kehtoo ies sannoo mite, insnöörilt sitä o jo kyselty aiemminnii va en oo osant tarpeeks tarkkaa hälle sitä selevittöö. Oisko häne piä vähä semmoste Putikkalaiste natsuuna verel varustettu. Nyt sitte kannattaa lukia Piätalo Kalle kirjoi jos meinoo ymmärtee tuon vihjaukse. Netist sitte ei kyl taija apuja löytyy - kirjan ääreen mars.

Sukruttii tul vihoviimei kokkeiltuu, oha hää jännä aines, iha ku kummii kuha jähmiää. Pehmoisen muovailuvahhaa. Passaas viel nähä ossuuko mei tarkotuksii hyäks.

Eile syötii maksasoossii potuil ja punakaalsalaatil.
Tännää kasvislasakneata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti