sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Google prkl, loppu

Mie harvo kirroile ainakaa ohtikos mut nyt mie sen tien ja syyst. Hyö perkuleet o poistant yhe kuva miu plokist. Mie lainasi kuva iha julukisest heijjä haullaa otettun ja poistiit. Arvatkee tullooko uusiks. Tulloo iha varmast. Jos viel poistaat ni suavattii poistoo miu koko tili höi järjestelmästää. On niit muitkii palavelu tarjoojii. Mitä siit jos venäläiset vakkoileet minnu ku käytän Yandexii. Iha samalviisii tää kookle antaa tietojaa ameriikkalaiste seeiiaile ja muile konttorloile. Minnuu pelota sen kummemmi jos kookeepee tai ähvääspee kuiroo miu tillii tai säähköpostii.
Näitä plokipalaveluita o sit iha muitai ku tää plokkeri et ei siit jiä kii. Ja puhelimennii mie suata vaihtoo vaikka omenaa tai sitte oikee vittuuksissan semmosee mikrosohtii. Anteeks, et tulloo näköjää rummoo sannoo iha tuostaa. Mut kyl nii suivauttaa.


Mie laita tähä viel kommenttin sen mitä mielt mie oli täst kuvast sillo ku sen ensmäse kerra tänne latasi.
"Toinepuol o kyl sekkii jot minkähä tautta sitä pittää niit pilikkalaului tai täs tappaukses kuvvii esitel silviisii jot se loukkoo koko uskontokuntoo.
Jos mie olisi Muhametilain ni kyl mie suuttusi moisest mut ehä mie vissii Kalashnikoovie kans kuiteskaa rupiais heilumaa."
Miust se o aika tasapuolisest esitetty. Sattiirii suap olla mut ei sen tarvii koskee jokkaista immeistä ympär muapallo.

Noh kahotaa mitä täs nyt tapahtuu. Ajjaat hyö miut nii ahtaal jot tiältä o häivyttävä. En mie jaksa tähä tään enempee senki saatanan sensuuripellet. Että työ tava lukijat.
Loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti