torstai 7. maaliskuuta 2013

Välitöntä puuhastelua

Voi helekkari. Nyt se on alkanu, nimittäin työ. Tai ei työ vaan työpaikalle meno, siellä mitään tekemistä ole ollu. Ei vissiin kukaan ole huomannu antaa tai ei sitten uskaltanu. Hullulle.
Muutenkin on ollu enemmän semmosta väsynyttä aikaa, mukamas ei oo blogiakaan joutanu kirjottelemaan. Töissä voi olla vähän hankalampi sitä tehäkään kun ei faceen pääse ja gmailiinkin hikisesti jollain oudolla virityksellä. On laitettu virkamiehen kone silleen, ettei sillä hupailla. Mitäs tuosta toisaalta, heidän kone ja heidän työaika. Tabi on kummiskin mukana mutta vaan siks, että pääsee lukasemaan tulleet postit nopeammin kun jostain Torni internet citrix palvelusta tai mikä lieneekään. Lisäksi sillä on mukava soitella musiikkia kun ei toimistossa, joka sinällään on mukava askeettisuudessaan, ole soitinta. Hui mikä lause, sivulause keskellä, meniköhän oikein? Tähän täräytetään jotain musiikkia ihan siitä Tabin ilosta. Mitä?


Mitä kummaa tää nyt sitten on? Tieteski Talking Headsin laulajan mahti biisi.

Äääääh, enkä mie jaksa tän kummempia tähän solkata kun tuntuu, ettei just nyt kerkee naputtelemaan. Outoo, muka kerkee...
Kehumpas vaan  itteäni, et pöräytin hollandaise kastikkeen ihan sous-chef A:n kanssa paistetun siian oheen. Sopii hyvin ihan normi keitetyille perunoille. 
Nehän ovat jonkun sortin vihanneksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti