perjantai 8. maaliskuuta 2013

Onnaako, muskotin kaa

Nii, onnistuukohan tää täältä salapaikasta, jota en kerro kellekkään. Saa nähä kun blogspotti valittelee, että selain ei oo tuettu. Arvatkaa minkä firman ja mikä? Tietysti MSExploreri.
No jahka ei ota juttua tallentaakseen niin kotona sitten sen, sen, sen jälkeen.
Tänään tehään taas Mexicon poikain lättysiä omalla soundilla. Eipä viitti ohjeita tommosissa noudattaa vähän vilkasee ni hyä tulee.
Huomatkaapas, alkaa tulla taas samanlaista sekasotkukieltä kun syksyllä. Hommaa sekopttaa vielä näppis, jossa ei kaikki kirjaimet ole varustettu kovin selkeällä merkillä eli se on kulunut. Lisänä yritän tässä opetella kymmensormea kahdeksalla toimivalla. Tavatkaa siitä, meneepähän aikaa etkä pitkästy, ehkä.

Asiasta moottorisahaan niinkuin Randomdoll hauskasti ilmaisi (tytöllä on muitakin sutkauksia). Keli on ollut mitä mainioin jos tykkää melkein kymmenen asteen pakkasesta yhdistettynä 10 m/s tuuleen ja välillä vähän kovempaankin. Kyl poskipäät punottaa.

Töisä on  menny lupsakasti vaan aamulla ei huvittas herätä. Varsinkin tää aamu oli inha kun yöllä heräsin tolkuttomaan päänsärkyyn. Onneks zappi autto ja sain unesta vissiin aika nopeesti.Aamusin kello on ollu 0700 herätyksellä mut sitä on pitäny vääntää ½ h etiäppäin jonka jälkeen vast ylös. Kuivin suin duuniin, onneks kerkee ihan mukavasti kasiin tälleenkin ja täällä on ollukin kahvia.

Aikaan kaihtimien, on juuri nyt kun mollikka alko homottamaan niin, ettei näe yhtään mitään mitä kirjoittelee. Vaan onkohan tuo tarpeellistakaan.

Pitäskö ettiä joku hyvä linkki tähän kokeeks? Pitää, katotaan saako, vaiko vahtiiko joku hyvinkin tarkkaan miun toimia.

Gordonin bechamel.

Eipä vähän tällä pysty kunnolla tekemään kun bloggerin lisäyspalkki ei oo näkyvissä. ÄÄÄÄRRRRHHH microsoft, todellakin soft.

Mutta soosissa elä unoha ikinä nutmegiä.
Se on muskotti suomeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti