torstai 9. huhtikuuta 2015

Ukinmummolla, Broilerin fileitä ja suppilovahverorisottoa

Hey Joe! Sielhä mie olin kahestaa otsikos mainitu persoona kera. Tai tiijjä sitte ku toine tapittaa töllötint joka huutaa iha täpöl melekei koko aja. Mie viel ymmärtäsi kaaniit ja rohkiat, mut nyt sielt tulloo koko päivä jottai soopoo. Iha rasittavvoo. Ois voint vähä seurustel.
No käytiihä myö möksäl parrii otteesee. Mie hakkasi halakoja ja persoona haravoi pihhoo. Ihme homma ku siel ei olt lunta ollenkaa. Järvi vua ol jiäs, pilikile ois voint männä mut ei mein rannast.

Josta lissee senverta jot jiät ol työntänt laiturialus kivveykse melekei metri taappäi. Eli tietää kesälä talakoita. Toivottavast tää Ukimummo älyvää jättee homma nuoremmil tehtäväks. Mie jo luppaili vähä Jussin seutuu sopivaks ajankohaks. Ves ois vähä lämpimämpöö, nimittäi jos ja kun ves hulahtaa suappaasee. Kyllä siin hommas suap kanketa ja voip tulla paha sannai.

Ei tovennii siel tapahtunt oikei mittää. Miel pahhoo tul ko pankki jos miul o olt tili viimeset 30 vuot ei antant lainoo. Paska pankki, lopetan tilit sielt. Ja niin tien tälle nykysellekkii. Oha noit rahalaitoksii. Jotka kerreevät ihmiste rahat ja velottaat sit niijje käytöst. Ja potkiit työntekijäsä mäille hommist. Suap omistaja paremma osaketulo. Laina hakemus pit tehä netis, sit viel käytii nettichattailuu. Sit hienoista hienoin juttu - sain soittoajan puolentoista viikon piähän. Ihan kons jossai julukises terveyspalavelus. Hyö ei suaneet piätettyy het hakemuksest jot siul ei anneta rahoja törsättäväks tai "hörselöitäväks" niinku yks nimeltämainihtematon mummo sannoo.

Kissu ol miul matkas. Hää ol alakuu nii ujo jot ei meinant ruoka kelevata. Makas kaiket päivät vetosängy vuojevuate lootas peito al. Vaa arvaappa ku tul yö ja myö nukkumaan. Hää ol käynt köik kuapit ja ovet kokkeilemas suapko auk. Ja saiha tuo mokoma. Kirjahylly alakuapis ol hyä kahtoo valokuvvii ja mummo vuatekuappiinki ol kiinnostust. Ja mummo kammarii vaik ov ol kii.
Yhten päivän mummo otti haukvilleitä sulamaa tiskpöyvväle ja myö mökil. Eikö vua vile löytynt lattialt. Ei vua ollu kelevannu hienohelemale.

Ehä mie tuas jaksa tään pitempää kiruttoo. Pittää männä viel sinne Litti-projektii lentokone hallile. Ai mikä Litti? Litti on Lightning mallise vennee lempnimi. Kahtokee netist mikä se oikei on. Eikä ku annan täs linki teil Lightning. Hää viep vikipeetiaa mut iha kurantti sivu se o.
Broilerin fileitä ja suppilovahverorisottoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti